MIERCURI, 17 FEBRUARIE 2016

Miss Turcia 2014 este "Prizoniera Dragostei". Noul serial vine la Happy Channel din 7 martie

 Facebook

Serialul turcesc „Prizoniera dragostei“, cu actorii Tolgahan Sayisman şi Amine Gülşe în rolurile principale, vine la Hppy Channel din 7 martie. 

Frumuseţea protagonistei serialului „Prizonera dragostei“ i-a adus titlul de Miss Turcia în 2014. Frumoasa brunetă are origini atât turceşti cât şi suedeze. Deşi de origine turcă, Amine Gülşe şi-a petrecut foarte mulţi ani în Suedia, ţara sa adoptiva.

Modelul în vârstă de doar 22 de ani a reuşit să îşi construiască o carieră frumoasă în modeling, iar acum cucereşte deja şi inimile iubitorilor de telenovele din întreaga lume.

Urmăreşte serialul “Prizoniera dragostei”, din 7 martie, numai la Happy Channel!

COMENTARII

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 11 ore

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 15 ore

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 1 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 1 zile

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 1 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »