MIERCURI, 21 AUGUST 2019

”Misterul din Avalon”, o poveste fantastică, joi și vineri, la Happy Channel

”Misterul din Avalon” („The Mists of Avalon”) este povestea celor patru femei din spatele regelui Arthur: mama lui (Igraine), sora (Morgaine), mătușa (Viviane) și soția lui (Gwenwyfar). Pelicula, bazată pe un bestseller scris de Marion Zimmer Bradley, va fi difuzată la Happy Channel joi și vineri, de la ora 15.00, după terminarea serialului ”Marimar”.

Viviane e stăpâna din Avalon, templul sacru al religiei străvechi. Ea luptă să păstreze această religie, având grijă ca moștenitorii conducătorilor triburilor engleze să se nască întru Avalon. Cu ajutorul magiei lui Merlin, se vor naște Arthur și Morigaine, dar ei vor fi crescuți separat. Arthur fondează Camelotul și Masa Rotundă, iar Morigaine moșteneste puterea Avalonului.

Un film cu: Anjelica Huston (Vivianne), Julianna Margulies (Morgaine), Joan Allen (Morgause), Samantha Mathis (Gwenwyfar), Caroline Goodall (Igraine), Edward Atterton (Arthur), Michael Vartan (Lancelot), Michael Byrne (Merlin).

”Misterul din Avalon” (”The Mists of Avalon”) a fost distins cu un premiu Emmy pentru machiaj. Miniseria a mai fost premiată, la alte festivaluri de film, pentru costume, efecte speciale. În 2002, actrița Julianna Margulies a fost nominalizată la Globul de Aur, la categoria ”Best Performance by an Actress in a Miniseries or a Motion Picture Made for Television”.

COMENTARII

Serialul ”Menajere ambițioase” ajunge la final. Iată ce urmează la Happy Channel

acum 12 ore

Marți, 17 septembrie, lde la ora 22.00, la Happy Channel veți putea urmări ultimul episod din ”Menajere ambițioase”, serialul produs de Eva Longoria.

Protagonista din ”Minciuna” se află în topul „50 cei mai frumoși oameni din lume”, realizat de faimoasa publicație „People”

acum 14 ore

Pe Kate del Castillo o puteți urmări la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de luni până vineri, de la ora 15.00.

Iată de ce refuză protagonista din ”O Cenușăreasă la Rio” să își schimbe culoarea părului cu vopsea permanentă

acum 3 zile

Marina Ruy Barbosa, frumoasa protagonistă a serialului brazilian ”O Cenușăreasă la Rio”, este mândră de podoaba ei capilară.

Cum se anunță vremea pentru șeful îndrăgostit de fata de la ”Vremea”?

acum 4 zile

Ce va decide ”fata de la meteo”, aflați vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Înnorat cu șanse de dragoste” (”Cloudy with a Chance of Love”).

Debutul ca actor al lui Guy Ecker: a jonglat cu ouă într-o reclamă pentru un fast-food

acum 5 zile

Guy Ecker poate fi urmărit la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »