LUNI, 27 MAI 2019

Momente de tandrețe cu protagonistele din ”Elif”. Iată cum o alintă Selin Sezgin pe micuța Isabella Damla Güvenilir

Selin Sezgin și micuța Isabella Damla Güvenilir sunt mamă și, respectiv, fiică, în serialul turcesc ”ELIF”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel. Între cele două actrițe s-a creat o legătură aparte. Ele au devenit atât de apropiate, încât Selin a declarat, într-un interviu pentru Happy Channel, că, în realitate, sunt ca două surori.

Pe rețelele de socializare, Selin Sezgin, cea care o interpretează pe Melek în serialul turcesc Elif, a postat câteva imagini în care apare alături de micuța Isabella. În una dintre imagini, Selin îi dă Isabellei o sărutare părintească, pe obraz. Iar în cealaltă fotografia, copila o ”răsplătește” pe cea care îi este mamă în serialul ”Elif” cu o îmbrățișare.

Pe Isabella Damla Güvenilir și Selin Sezgin le puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în cel mai nou sezon al serialului ”ELIF”, difuzat în exclusivitate de postul Happy Channel.

COMENTARII

”O mamă de Crăciun”, dorința unei copile de 11 ani, devenită realitate

acum 11 ore

Happy Channel vă invită să urmăriți un film emoționant: ”O mamă de Crăciun” (”A Mom for Christmas”), vineri, ora 20.00, la Happy Channel (în reluare, duminică, ora 14.00).

”Clona”, serialul cu peste 32 de milioane de telespectatori, vine la Happy Channel

acum 13 ore

Scrisă de Gloria Perez și regizată de Jayme Monjardim, ”Clona” este o poveste despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian.

Îl mai știți pe Brandon din serialul ”Beverly Hills 90210”? Happy Channel prezintă unul dintre filmele regizate de Jason Priestley

acum 14 ore

”Dragă Moș Crăciun” este unul dintre cele 34 de filme regizate de Jason Priestley și pe care îl puteți urmări șa Happy Channel vineri, 13 decembrie, de la ora 17.00(în reluare, sâmbătă, ora 22.00).

Cine zice că Moș Crăciun nu poate fi un tânăr sexy?

acum 1 zile

Ne-am obișnuit cu toții cu un Moș Crăciun în vârtsă, cu barbă și plete albe și cu burtă. Dar, dacă Moșul ar fi un tânăr sexy?

Două profesoare se bat pentru a cuceri un tată singur și frumos foc. Marți, la Happy Channel

acum 1 zile

Happy Channel vă invită la o comedie dulce. ”Un Crăciun dulce” (”A Cookie Cutter Christmas”), marți, de la ora 17.00, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »