MIERCURI, 04 DECEMBRIE 2019

Moș Crăciun, dat în judecată pentru traume emoționale și pentru că nu a adus jucăriile cerute

Ei bine, cineva s-a gândit să îl dea în judecată pe Moș Crăciun pentru că nu i-a adus jucăriile cerute și, din acest motiv, a avut se suferit. Acesta este, foarte pe scurt, scenariul filmului ”În apărarea lui Moș Crăciun” (”The Case for Christmas”), ce va fi difuzat sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun.

Chemat în instanță, Moșul se vede nevoit să își angajeze un avocat. Așa îl găsește pe Michael Sherman (Dean Cain). Tată singur, avocatul face eforturi uriașe să își găsească clienți, pentru a putea supraviețui și întreține fetița. Deși i se pare hilar cazul, totuși îl acceptă. Ce nu știe el este faptul că al său clinent este însuși Moș Crăciun, cel adevărat.

Braxton Bennett, devenit un adult bogat, este cel care îl dă în judecată pe Moș Crăciun, motivând că, din cauza lui, a fost traumatizat în copilărie. Ce nu știe Braxton este că el se afla pe lista copiilor obraznici, iar lucrurile pe care i le cerea Moșului erau imposibil de adus.

Va câștiga sau nu Michael procesul? Răspunsul, sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel, în filmul ”În apărarea lui Moș Crăciun” (”The Case for Christmas”).

COMENTARII

Can Yaman versus Jason Momoa. Seamănă sau nu? Care dintre ei vi se pare mai frumos?

acum 14 ore

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Sunt frați în serialul ”O nouă viață”, dar, în realitate, au devenit un cuplu

acum 1 zile

Pe Emily VanCamp și Chris Pratt îi puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

”Mătușa Peruca”, din serialul „Îngerașul”, a fost desemnată ”Miss Tamaulipas”

acum 1 zile

Pe Nora Salinas o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, ora 15.30.

”Acesta e singurul lucru stabil din viața mea”, mărturisește Alina Boz, protagonista serialului ”Ține-mă de mână”

acum 1 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 21.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Iată ce spune Özge Özpirinçci despre personajul ei din ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 2 zile

Özge Özpirinçci a revenit la Happy Channel cu unul dintre cele mai iubite personaje: Bahar, protagonista din ”Femeie în înfruntarea destinului”, serial ajuns la cel de-al treilea sezon, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »