JOI, 09 APRILIE 2020

''O iubire irezistibilă'' - Un film despre o călătorie prin viață, plină de surprize

Alison Sweeney (Ellen Branford)   Instagram

 Când bunica sa moare, Ellen Branford (Alison Sweeney), o avocată din Manhattan, trebuie să îndeplinească ultima dorință a bunicii sale în ultimele clipe de viață. Misiunea ei este să trimită o scrisoare unui bărbat din Beacon, un mic oraș din Maine. Este o cerere ciudată, dar Ellen se simte datoare față de bunica sa Ruth, o femeie care a avut un impact mare asupra vieții ei și care continuă să o ghideze chiar și după moarte.

Cu scrisoarea în mână, Ellen își împachetează bagajele și se îndreaptă spre Beacon pentru a-l găsi pe bărbatul care este proprietar al unei ferme de afine. Când ajunge, este atrasă de un dig care duce la apă. Ea se gândește că locul acela este un cadru perfect pentru câteva fotografii. În timp ce încearcă să captureze momentul, Ellen cade în apă și se află pe punctul de a se îneca. Un străin atrăgător, pe nume Roy, sare în apă și îi salvează viața.

Ellen îi mulțumește eroului său chipeș, dar este îngrozită și surprinsă când află că ziarul local, The Beacon Bugle, a tipărit un titlu de primă pagină cu o fotografie în care pare că ea și bărbatul salvator se îmbrățișează tandru. După ce se întoarce înapoi acasă, Ellen își face griji că logodnicul ei își poate face o impresie greșită în urma controversatei poze apărute în presă. Ceea ce Ellen nu realizează este că semințele iubirii dintre ea și Roy au fost deja plantate.

Între timp, Ellen decide să plece din nou în căutarea lui Chet Cumberfield. În timpul călătoriei, descoperă o fotografie veche, iar spre surprinderea ei, o recunoaște pe femeie drept bunica ei.

Acum, misterul se adâncește, iar Ellen caută cu disperare răspunsuri. În curând află că orașul Beacon ține un mare secret de familie, unul care o implică pe bunica Ruth și iubirea ei de mult pierdută.

Filmul transmite o serie de mesaje puternice.  În primul rând, faptul că inima unei femei este un ocean adânc de secrete. În al doilea rând, este accentuată ideea vieții de apoi și credința că persoanele care au trecut în neființă continuă să vegheze asupra celor rămași pe pământ. Nu în ultimul rând, este vorba despre viață și aventurile prin care ne poartă, care ne pot duce pe căi neașteptate, deschizătoare de noi experiențe.

 Descoperă misterele trecutului și fiorul dragostei alături de Ellen, vineri, 10 aprilie, de la 20:00, în ''O iubire irezistibilă'', pe Happy Channel.

COMENTARII

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 24 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 37 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

acum 46 zile

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Fă cunoștință cu Berk Atan, chipeșul actor din serialul ''Cennet''!

acum 48 zile

Berk Atan are un palmares remarcabil în industria modelingului din Turcia. În 2012, el a câștigat premiul „Modelul turc al anului”. Acela a fost momentul său de lansare, având în față o carieră extrem de promițătoare. Se bucură de celebritate făcând lucrurile care îi plac: actorie și modeling. Dar cum a început totul?

''Dragoste și război'' - O poveste de dragoste inspirată din fapte reale, cu Sandra Bullock și Chris O'Donnell!

acum 52 zile

‘’Dragoste și război’’(1996), filmul realizat de Richard Attenborough, se adresează iubitorilor romantismului. Scenariul este inspirat din experiențele reale trăite de scriitorul Ernest Hemingway în Italia, în timpul primului război mondial, când se îndrăgostește fără leac de o asistentă medicală de la Crucea Roșie. Nu era tocmai un moment prielnic pentru o poveste de dragoste, însă atracția dintre ei a fost una copleșitoare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »