MARTI, 10 DECEMBRIE 2019

”O mamă de Crăciun”, dorința unei copile de 11 ani, devenită realitate

Happy Channel vă invită să urmăriți un film emoționant: ”O mamă de Crăciun” (”A Mom for Christmas”), vineri, ora 20.00, la Happy Channel (în reluare, duminică, ora 14.00).

Filmul prezintă povestea unei fete de 11 ani, Jessica (Juliet Sorcey), a cărei mamă a murit când avea doar trei ani. Tatăl său, Jim (Doug Sheehan), este dependent de munca sa și are puțin timp liber pentru copila sa. Înainte de Crăciun, fata dă peste o fântână a dorințelor într-un magazin și, impulsionată de Philomena (Doris Roberts), o bătrână misterioasă, își pune cea mai mare dorință a ei: să aibă o mamă de Crăciun. Dorința i se îndeplinește și, astfel, Amy (Olivia Newton-John), un manechin din magazin, prinde viață pentru a-i deveni mamă.

Filmul este bazat pe romanul ”O mamă prin magie” (A Mom by Magic), de Barbara Dillon. ”O mamă de Crăciun” (”A Mom for Christmas”), vineri, ora 20.00, la Happy Channel (în reluare, duminică, ora 14.00).

COMENTARII

Can Yaman versus Jason Momoa. Seamănă sau nu? Care dintre ei vi se pare mai frumos?

acum 13 ore

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Sunt frați în serialul ”O nouă viață”, dar, în realitate, au devenit un cuplu

acum 1 zile

Pe Emily VanCamp și Chris Pratt îi puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

”Mătușa Peruca”, din serialul „Îngerașul”, a fost desemnată ”Miss Tamaulipas”

acum 1 zile

Pe Nora Salinas o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, ora 15.30.

”Acesta e singurul lucru stabil din viața mea”, mărturisește Alina Boz, protagonista serialului ”Ține-mă de mână”

acum 1 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 21.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Iată ce spune Özge Özpirinçci despre personajul ei din ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 2 zile

Özge Özpirinçci a revenit la Happy Channel cu unul dintre cele mai iubite personaje: Bahar, protagonista din ”Femeie în înfruntarea destinului”, serial ajuns la cel de-al treilea sezon, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »