MARTI, 21 IANUARIE 2020

O poveste de iubire tare complicată, cu Luke Wilson și Drew Barrymore în rolurile principale


Sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel se difuzează comedia ”Fast food” (”Home Fries”), cu Luke Wilson și Drew Barrymore în rolurile principale.

Sally (Drew Barrymore) este angajată la un fast-food dintr-un orășel din Texas. Ea este însărcinată în opt luni, iar tatăl copilului este… un bărbat însurat. Sătulă să se mai lase mințită, ea decide să rupă relația cu tatăl copilului ei.
Angus (Jake Busey) și Dorian (Luke Wilson) sunt fiii vitregi ai bărbatului cu care Sally a rămas însărcinată. Ea nu îi cunoaște. Cei doi pun la cal o farsă pentru tatăl lor. Doar că lucrurile sfârșesc prost, iar cei doi trebuie să se asigure că nimeni, nici măcar Sally nu știe de farsa lor. Astfel, ei decid să se ”infiltreze” în fast food-ul unde aceasta lucrează.

Însă, între Sally și Dorian există o chimie. Va afla ea că, de fapt, Dorian este… unchiul copilului din pântecele ei? Aflați sâmbătă, de la ora 20.00, în filmul ”Fast food”.

COMENTARII

6 întâmplări din culisele filmului ”Fantoma mea iubită”

acum 18 zile

Pelicula ”Fantoma mea iubită” poate fi urmărită sâmbătă, 8 februarie, la Happy Channel, de la ora 20.00.

Serialul Vis de iubire”, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei. Happy Channel, pe locul 4 în top all channels

acum 19 zile

Happy Channel, pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor şi pe locul patru în top all channels, după principalele posturi generaliste, la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

Serialul ”Război și pace” ajunge la final. Urmează o altă poveste excepțională

acum 20 zile

În această duminică, de la ora 20.00, postul de televiziune Happy Channel difuzează ultimele două episoade ale serialului ”Război și pace”, ecranizare a romanului omonim, scris de Lev Tolstoi.

”Alfie”, povestea unui burlac înnebunit după femei. Vineri, la Happy Channel

acum 21 zile

Vineri seară, de la ora 20.00, la Happy Channel îi puteți urmări pe Jude Law, Sienna Miller, Nia Long, Susan Sarandon și Marisa Tomei într-o poveste uimitoare: ”Alfie”.

Whoopi Goldberg a stabilit un record cu rolul ei din filmul ”Fantoma mea iubită”

acum 21 zile

Actrița Whoopi Goldberg a stabilit și un record cu rolul mediumului Oda Mae Brown.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »