JOI, 09 MARTIE 2017

O urmăreşti pe nerăsuflate, dar nu cunoşti detalii de culise! 5 Lucruri INEDITE pe care nu le ştiai despre Tres Veces Ana

Tres Veces Ana, cea mai premiată telenovelă mexicană, pe care telespectatorii o pot urmări de luni până vineri, ora 17:00, la Happy Channel, are...secretele ei.

Însă noi le-am aflat însă şi vi le împărtăşim şi vouă. Iată 5 lucruri care se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi, fără de care magia personajelor nu poate exista.

1. Lui Angelique Boyer îi ia o oră ca să treacă de la un personaj la altul. "Fiecare dintre cele trei surori are nevoie de o oră de pregătire, de la păr, la machiaj, se începe de la zero", a declarat actriţa pentru People en Español.

2. Pentru ca "Ana Leticia" să poată face acrobaţiile, Angelique s-a antrenat câte două ore pe săptămână, timp de aproape două luni, cu acrobaţi profesionişti.

3. Pentru a intra în rolul Anei Laura, cea care are un handicap fizic, Angelique se foloseşte o talpă mai groasă la unul dintre pantofi. "Iar pentru piciorul drept, cel cu probleme, am comandat o proteză specială pentru cei care au astfel de handicap", a declarta artista.

4. Otto Sirgo (Rodrigo) şi Mónika Sánchez (Viridiana) au jucat împreună şi în telenovela Lazos de amor (1995), cea care stă la baza poveştii "Tres Veces Ana". Pe atunci, Mónika Sánchez era secretara care s-a îndrăgostit de Rodrigo şi, la fel ca în Tres Veces Ana, una dintre triplete încerca tot posibilul pentru a-i face viaţa un iad.

5. Filmările au durat mai mult decât era prevăzut în program, iar echipa a depus un efort considerabil pentru ca scenele să iasă ireproşabil.

COMENTARII

Și frumos, și deștept, și talentat! El este Can Yaman, din ”Vis de iubire”

acum 2 ore

Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire” este... un ”pachet” complet: frumos, deștept, talentat!

Ce familie numeroasă! Actorul Tom Amandes, din ”O nouă viață”, mai are încă ZECE frați și surori

acum 3 ore

Pe Tom Amandes îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

George Clooney, în filmul de Oscar, cu alte 76 de premii și 162 de nominalizări. Sâmbătă, la Happy Channel

acum 6 ore

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Happy Channel aveți o întâlnire de neratat cu seducătorul George Clooney!

Actor din ”Clona”, îndrăgostit iremediabil de România. S-a mutat la București

acum 4 zile

Serialul ”Clona” a cucerit publicul din România. De publicul nostru a fost cucerit și Alessandro Safina, cel care interpretează coloana sonoră a serialului brazilian și care, totodată, a și jucat în ”Clona”.

”Ea este foarte specială pentru mine”, spune Can Yaman despre partenera lui din ”Vis de iubire”

acum 4 zile

Dacă frumoasa actriță a oferit răspunsuri care să înlăture orice urmă de îndoială, ei bine, una dintre declarațiile lui Can au pus și mai multe paie pe foc. Cum așa? Păi, cum ați interpreta voi următoarea declarație a frumosului actor din serialul turcesc ”Vis de iubire”:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »