VINERI, 19 FEBRUARIE 2016

"Păstrează speranţa", serialul care te ţine mereu în suspans, vine la Happy Channel din 12 martie. So... #behappy

Din 12 martie, Happy Channel  aduce în casele telespectatorilor un nou serial de succes, cu milioane de fani în întreaga lume: "Păstrează Speranţa".

Acţiunea îl are în centru pe doctorul Charlie Harris, şeful secţiei de chirurgie al spitalului canadian Toronto Hope Zion.

În drum spre primarie, acolo unde ar fi trebuit să se căsătoarească cu iubita şi colega lui, Alex Reid, el suferă un accident de maşină.

Ajuns în coma profundă, spiritul său poate cutreiera holurile spitalului.

Alex, logodnica sa, face tot ce ăi stă în putinţă pentru a-i salva viaţa şi, împreună cu ceilalţi doctori, caută diferite tratamente care i-ar putea imbunătăţi starea.

Fiecare medic din echipă se luptă să facă faţă presiunii de zi cu zi, într-un loc unde toată activitatea se desfăşoară contra cronometru.

Nu-i aşa că ţi-am captat atenţia?

Urmăreşte serialul "Păstrează speranţa" din 12 martie, de luni până vineri, ora 16, numai la Happy Channel!

COMENTARII

Un leac de Crăciun pentru băiatul cel răutăcios

acum 5 ore

Marți, de la ora 17.00, la postul de televiziune Happy Channel puteți urmări povestea transformării unui băiat răutăcios. ”Crăciun în fiecare zi” (”Christmas All Over Again”).

Sacrificiul pe care l-a făcut Alperen Duymaz pentru personajul său din serialul turcesc ”Valurile vieții”

acum 6 ore

Pe Alperen Duymaz îl puteți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de la ora 19.00, dar și în serialul ”Legea familiei”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel (miercurea și joia, de la ora 20.00).

De la ingenua Marilyn Monroe, la malefica Sumru Gunes, din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”

acum 7 ore

Pe Dolunay Soysert o puteți urmări în rolul mamei vitrege, Sumru Gunes, în ”Ține-mă de mână” cel mai urmărit serial turcesc al momentului, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Și burlacii convinși se pot îndrăgosti. Care e rețeta? Află, azi, la Happy Channel

acum 10 ore

Eric Randall (Jesse Metcalfe) nu este doar un burlac convins, ci și un scriitor de succes. El a devenit renumit și apreciat ca urmare a publicării sfaturilor sale de tipul ”cum să rămâi un burlac”. Îl veți cunoaște astăzi, urmărind filmul ”Un Crăciun prin...

Cum ar trebui să fie un ”Crăciun ca la carte”?

acum 3 zile

Duminică, ora 14.00, Happy Channel vă invită să aflați cum ar trebui să fie un ”Crăciun ca la carte” de la trei oameni care descoperă adevăratul spirit al Crăciunului.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »