VINERI, 21 IUNIE 2019

”Pe o rază de soare”, filmul ce aduce hituri muzicale și o poveste de dragoste taaaare încurcată

”Pe o rază de soare” (”Walking on Sunshine”, UK/SUA/Italia, 2014), filmul  difuzat sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel, aduce în fața telespectatorilor cele mai tari melodii ce au cucerit lumea și o poveste de iubire taaaare încurcată.

Protagoniștii sunt Raf și Maddie, care, îndrăgostiți nebunește unul de celălalt, decid să se căsătorească. Odată decizia luată, urmează ca fiecare să cunoască familia celuilalt. Daaaaar...ce nu știe viitoarea mireasă este că sora lui Maddie a avut o aventură cu Raf. Atunci când sunt puși față în față, viitorul mire și sora miresei rămân șocați! Asta pentru că Taylor, sora lui Maddie, constată că ea și Raf se cunosc bine de tot. Cu ani în urmă, cei doi au trăit o vară... fierbinte, în care s-au iubit nebunește.

Ce va urma? Aflați sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Pe o rază de soare”. Un film cu:  Greg Wise, Annabel Scholey, Hannah Arterton.

COMENTARII

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 2 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 2 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 3 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 3 zile

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 3 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »