MARTI, 28 FEBRUARIE 2017

Pedro Moreno din Tres Veces Ana, SUPER-INTERVIU despre scenele fierbinţi cu Angelique Boyer! A fost sau nu GELOS Sebastian Rulli?

Personajul ‘Iñaki’ din Tres Veces Ana, interpretat de Pedro Moreno, pe care îl puteţi vedea din 6 Martie, ora 17:00, la Happy Channel, a fost cel care i-a adus cea mai mai mare recunoaştere actorului de origine cubaneză, fiind şi cel mai complex.

Pedro Moreno a acordat un interviu pentru presa spaniolă în care a vorbit despre scenele fierbinţi cu Angelique Boyer, care se derulau chiar în faţa iubitului ei din viaţa reală, Sebastian Rulli. A fost sau nu, acesta din urmă, gelos pe el? Urmează să aflăm în cele ce urmează!

Îţi place să interpretezi personajul ‘Iñaki’?

Mă simt foarte fericit! A fost o mare oportunitate. Este o poveste incredibilă, pe care toţi o vor degusta. Publicul este din ce în ce mai exigent, mai ales cu interpretarea şi autenticitatea actului artistic.

Cine este  ‘Iñaki’?

Este un personaj care va căpăta tot mai mult contur în telenovelă. Este un bărbat ambiţios care vrea să trăiască pe picior mare. Toţi avem dorinţa de a câştiga în viaţă, dar vrea să cucerească lumea, să aibă toate meritele. Măsoară succesul în bani sau în statutul social. Face o obsesie pentru Ana Leticia- Angelique Boyer- cea rea dintre surori. Prima dată o place din punct de vedere fizic şi ştie că dacă are bani, datorită ei poate să mai urce nişte trepte....Apoi descoperă atrocităţile pe care ea poate să le facă şi îi place să le mărturisească public.

 Ce tip de relaţie ai tu cu personajul interpretat de Angelique?

Cei doi sunt foarte pasionali, publicul va vedea multă "acţiune". Inaki este manipulat de Ana Leticia, el o ştie, dar acceptă doar ca să o aibă. 

Cum poţi să realizezi aceste scene fierbinţi cu Angelique, ştiind că iubitul ei în viaţa reală, Sebastian Rulli, este la doi paşi şi vă vede?

În acele momente nu ne gândim la asta. Atunci suntem doar două personaje, iar mai presus de ele, este povestea. Nu trebuie să aavem vreun tabu sau o limitare, pentru că asta ar dăuna personajelor, maagiei poveştii. Atât Sebastian, cât şi Angelique şi-au dat acordul ca să filmăm fără vreun fel de problemă. Până la urmă, ei sunt 2 persoane mature, cu peste 20 de ani de carieră. Ea este o actriţă extem de implicată, care transmite emoţie prin toţi porii, iar el un profesionist.

sursa:laopinion.com

COMENTARII

Și frumos, și deștept, și talentat! El este Can Yaman, din ”Vis de iubire”

acum 2 ore

Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire” este... un ”pachet” complet: frumos, deștept, talentat!

Ce familie numeroasă! Actorul Tom Amandes, din ”O nouă viață”, mai are încă ZECE frați și surori

acum 3 ore

Pe Tom Amandes îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

George Clooney, în filmul de Oscar, cu alte 76 de premii și 162 de nominalizări. Sâmbătă, la Happy Channel

acum 6 ore

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Happy Channel aveți o întâlnire de neratat cu seducătorul George Clooney!

Actor din ”Clona”, îndrăgostit iremediabil de România. S-a mutat la București

acum 4 zile

Serialul ”Clona” a cucerit publicul din România. De publicul nostru a fost cucerit și Alessandro Safina, cel care interpretează coloana sonoră a serialului brazilian și care, totodată, a și jucat în ”Clona”.

”Ea este foarte specială pentru mine”, spune Can Yaman despre partenera lui din ”Vis de iubire”

acum 4 zile

Dacă frumoasa actriță a oferit răspunsuri care să înlăture orice urmă de îndoială, ei bine, una dintre declarațiile lui Can au pus și mai multe paie pe foc. Cum așa? Păi, cum ați interpreta voi următoarea declarație a frumosului actor din serialul turcesc ”Vis de iubire”:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »