JOI, 18 FEBRUARIE 2016

Portretul lui Matthew Crawley, un bărbat desăvârșit și cea mai mare provocare a lui Lady Mary

 pbs.org

Matthew Crawley este bărbatul care vine să tulbure viața liniștită a familiei de la Downton Abbey. El este moștenitorul legal al întregii averi, lucru greu de acceptat de Earl dar mai ales de fiica sa cea mai mare, Mary.

Avocat de meserie și singurul fiu al doctorului Reginald Crawley, Matthew descoperă că a devenit moștenitorul titlului și a proprietății Downton Abbey după moartea lui Patrick. Acesta ajunge cu mama sa Isobel la Robert și Cora, pentru a refuza averea. Când află că acest lucru nu este posibil, disprețuiește inițial ideea unei căsătorii de conveniență cu Lady Mary.

Chiar dacă se îndrăgostește de ea repede, originea sa și atitudinea arogantă o fac pe aceasta să-l urască. Întreaga lor relație va fi complicată de prejudecăți și decizii nesăbuite, deși, în final, vor înțelege că au fost făcuți unul pentru celălalt.

Citat celebru: „Te voi iubi până la ultima suflare”

Downton Abbey, cel mai de succes serial britanic din lume, te aşteaptă din 12 martie numai la Happy Channel!

COMENTARII

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 40 minute

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 17 ore

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 19 ore

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 21 ore

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Cum a luat frumoasa actriță Dilan Çiçek Deniz decizia să apară la TV

acum 21 ore

Dilan Çiçek Deniz poate fi urmărită și la Happy Channel în două seriale turcești: ”Legea familiei” (difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00) și ”Valurile vieții” (de luni până vineri, de la ora 19.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »