VINERI, 08 MARTIE 2019

Prima mare iubire nu se uită niciodată! O frumoasă poveste de dragoste, duminică, la Happy

Se spune că prima iubire nu se uită niciodată. Că este așa, vă veți convinge duminică, de la ora 20.00, urmărind povestea celor doi protagoniști din filmul ”Muza dragostei” („Heart of the Matter aka Portrait of Love”).

April, o renumită femeie fotograf, se întoarce în orașul ei natal, Belmont Hills, unde speră să își regăsească liniștea și inspirația. Aici, însă, dă nas în nas cu bărbatul care, cu ani în urmă, i-a frânt inima. Luke este fix motivul pentru care a părăsit orașul natal. Deși refuză să mai aibă de-a face cu el, chiar și după atâția ani de când nu și-au mai vorbit, April se trezește în fața unei situații ciudate. Jess, fiica lui Luke o roagă pe April să îl ajute pe tatăl ei la un proiect important. Cum îi este greu să o refuze pe copilă, April ajunge să petreacă, din nou, timp alături de cle pe care l-a iubit cu ani în urmă.

Un film cu: Jason Dohring, Bree Williamson, Caitlin Carmichael, Jesse D. Goins

În 2016, Caitlin Carmichael a fost nominalizată la ”Young Entertainer Awards” la categoria ”Best Leading Young Actress” pentru rolul ei din acest film.

COMENTARII

Cine este actrița care o interpretează pe Serap, mama lui Cenk, în serialul turcesc ”Ține-mă de mână”

acum 1 zile

Pe Ebru Aykaç o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat lunea și marțea, de la ora 21.00.

Este apreciată pentru rolurile ei din comedii, dar Gina Rodriguez vrea să joace și într-un thriller

acum 1 zile

Pe Gina Rodriguez o puteți urmări serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00.

Cine este Sumru, femeia care îi aruncă în stradă pe Azra și Mert, fiica și fiul soțului ei?

acum 1 zile

Pe Dolunay Soysert o puteți urmări în rolul mamei vitrege, Sumru Gunes, în ”Ține-mă de mână” cel mai urmărit serial turcesc al momentului, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 21.00.

Pregătită de măritiș la doar 13 ani. Ea este Perihan Savaş, alias Sultan Koçovali, din ”Legea familiei”

acum 1 zile

Pe actrița Perihan Savaş o puteți urmări în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, la Happy Channel, în serialul ”Legea familiei”.

Edith Gonzalez a murit. Scrisoarea lăsată fiicei sale de doar 15 ani este atât de emoționantă

acum 3 zile

La doar 54 de ani, Edith Gonzalez, regina telenovelelor, a încetat din viață, la 13 iunie 2019. După trecerea sa în neființă, a fost făcut public conținutul unei scrisori pe care îndrăgita actriță i-a lăsat-o fiicei sale, Constanza, în vârstă de 15 ani.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »