VINERI, 08 MARTIE 2019

Prima mare iubire nu se uită niciodată! O frumoasă poveste de dragoste, duminică, la Happy

Se spune că prima iubire nu se uită niciodată. Că este așa, vă veți convinge duminică, de la ora 20.00, urmărind povestea celor doi protagoniști din filmul ”Muza dragostei” („Heart of the Matter aka Portrait of Love”).

April, o renumită femeie fotograf, se întoarce în orașul ei natal, Belmont Hills, unde speră să își regăsească liniștea și inspirația. Aici, însă, dă nas în nas cu bărbatul care, cu ani în urmă, i-a frânt inima. Luke este fix motivul pentru care a părăsit orașul natal. Deși refuză să mai aibă de-a face cu el, chiar și după atâția ani de când nu și-au mai vorbit, April se trezește în fața unei situații ciudate. Jess, fiica lui Luke o roagă pe April să îl ajute pe tatăl ei la un proiect important. Cum îi este greu să o refuze pe copilă, April ajunge să petreacă, din nou, timp alături de cle pe care l-a iubit cu ani în urmă.

Un film cu: Jason Dohring, Bree Williamson, Caitlin Carmichael, Jesse D. Goins

În 2016, Caitlin Carmichael a fost nominalizată la ”Young Entertainer Awards” la categoria ”Best Leading Young Actress” pentru rolul ei din acest film.

COMENTARII

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 4 ore

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 8 ore

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 1 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 1 zile

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 1 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »