VINERI, 08 MARTIE 2019

Prima mare iubire nu se uită niciodată! O frumoasă poveste de dragoste, duminică, la Happy

Se spune că prima iubire nu se uită niciodată. Că este așa, vă veți convinge duminică, de la ora 20.00, urmărind povestea celor doi protagoniști din filmul ”Muza dragostei” („Heart of the Matter aka Portrait of Love”).

April, o renumită femeie fotograf, se întoarce în orașul ei natal, Belmont Hills, unde speră să își regăsească liniștea și inspirația. Aici, însă, dă nas în nas cu bărbatul care, cu ani în urmă, i-a frânt inima. Luke este fix motivul pentru care a părăsit orașul natal. Deși refuză să mai aibă de-a face cu el, chiar și după atâția ani de când nu și-au mai vorbit, April se trezește în fața unei situații ciudate. Jess, fiica lui Luke o roagă pe April să îl ajute pe tatăl ei la un proiect important. Cum îi este greu să o refuze pe copilă, April ajunge să petreacă, din nou, timp alături de cle pe care l-a iubit cu ani în urmă.

Un film cu: Jason Dohring, Bree Williamson, Caitlin Carmichael, Jesse D. Goins

În 2016, Caitlin Carmichael a fost nominalizată la ”Young Entertainer Awards” la categoria ”Best Leading Young Actress” pentru rolul ei din acest film.

COMENTARII

Ce spune Özge Özpirinçci despre rolul ei din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 12 ore

Pe Özge Özpirinçci o poți urmări în cel de-al doilea sezon din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate la postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Cum arată Maite Perroni din ”Triumful dragostei” fără machiaj… Este la fel de frumoasă? Iată imaginile

acum 1 zile

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful Dragostei” are o poveste emoționantă ce transmite un mesaj important.

Cennet îl părăsește pe Selim la altar. Care e motivul pentru care ea nu mai vrea să se mărite cu el?

acum 1 zile

Și-au dorit enorm să fie soț și soție. După ce iubirea lor a întâmpinat numeroase obstacole, visul celor doi pare că va deveni realitate. Însă, ajunsă în fața altarului, Cennet face un pas înapoi și îi spune lui Selim că nu se poate mărita cu el. Care să fie motivul? Ce reacție va avea Selim?

”Rolul vieții”, povestea actorului care se face profesor pentru că nu primește niciun rol în filme

acum 4 zile

Visează să devină actor, dar, pentru că nu primește niciun rol, alege să se facă profesor. Și, fix când începe să-I placă la catedră, primește o ofertă: să joace într-o reclamă tv. Aceasta este, pe scurt, povestea filmului ”Rolul vieții”...

”ELIF” a fost declarat cel mai longeviv serial turcesc

acum 4 zile

Tepespectatorii din România vor putea urmări cel mai nou sezon ”Elif” din 3 aprilie.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »