JOI, 27 IUNIE 2019

Rănit în dragoste, se înrolează în armată. Povestea unui bărbat care ia tot felul de decizii... din dragoste

Din cauza dragostei s-a înrolat în armată. Tot din cauza ei, vrea să părăsească armata. Cine să-l mai înțeleagă? Și se spune că femeile sunt greu de înțeles! Cam aceasta este, foarte pe scurt, povestea filmului „Pensiunea lui Cupidon” (”Sweet Surrender”), pe care Happy Channel îl va difuza vineri, de la ora 20.00.

Și, acum, să vă lămurim, pe larg. ”Pensiunea lui Cupidon” spune povestea lui Tom Campbell, care decide să se înroleze în armată, după ce iubita lui, Chelsea, îl părăsește. După o perioadă de stagiu militar, Tom revine în orașul natal, pentru a-și vedea bunica. Când  o vede internată în spital, în stare foarte gravă,  lui Tom îi vine ideea să renunțe la armată, și să devină gardă de corp. Astfel, va avea mai mult timp pentru bunica sa. 

Între timp, bunica lui Tom moare, iar el se trezește cu o groază de probleme pe cap. Are o groază de taxe restante de plătit în numele bunicii, trebuie să pună la punct casa ei aflată în paragină... Și, în tot haosul ăsta... Tom se îndrăgostrește de o fată din oraș, iar viața lui e schimbă din acel moment. Ce urmează? Va fi o poveste de iubire cu final fericit? Aflați vineri, urmărind filmul „Pensiunea lui Cupidon” (”Sweet Surrender”), difuzat de Happy Channel de la ora 20.00.

Din distribuție: Adam Mayfield, Arielle Kebbel, Haylie Duff, Sean O'Bryan, Timothy Bottoms.

COMENTARII

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 2 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 2 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 3 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 3 zile

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 3 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »