JOI, 22 AUGUST 2019

Răspunsul NEAȘTEPTAT al lui Nevzat Can la întrebarea ”Ce fel de femei îți palc?”

Nevzat Can are ceva al lui ce nu poate fi negat de nimeni: e frumos foc! Actorul care îl interpretează pe Kerem în serialul ”ELIF”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, mărturisește că este conștient de calitățile sale fizice. Însă, spune tot el, nu frumusețea fizică este cea pe care vrea să mizeze, deși și asta îl ajuă în carieră.

”Nu vreau să ies în față doar pentru că arată într-un fel anume, să pun accentul doar pe fizicul meu. Ci pe seriozitatea mea”, a declarat Nevzat într-un interviu acordat unei publicații din Serbia.

Pe Nevzat Can îl puteți urmări de luni până vineri, de la ora 14.00, în serialul ”ELIF”, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel.

Fanele actorului, nu puține la număr, au avut mereu o curiozitate în ceea ce-l privește pe Nevzat: ”Ce fel de femei îi plac?”. Ei bine, într-un interviu, actorul din serialul turcesc ”ELIF” a oferit un răspuns la care nimeni nu s-ar fi așteptat:

Sunt îndrăgostit de mama mea, de cum este ea. Mi-ar plăcea să cunosc o femeie care să fie ca ea de minunată”.

COMENTARII

Özge Özberk, protagonista serialului ”A doua șansă”, și-a arătat tatuajul

acum 3 ore

Pe Özge Özberk o puteți urmări la Happy Channel, dând viață personajului Deniz Öztuna din serialul ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Șapte căței chihuahua, viață de lux, într-un hotel din Beverly Hills

acum 4 ore

Ce se va întâmpla cu Chloe, Papi și puii lor după mutarea la hotel aflați sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Chihuahua din Berverly Hills3” (”Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta!”).

O iubire ca în ”Romeo și Julieta”, multă pizza și... o comedie de familie. Vineri, la Happy

acum 1 zile

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită la o comedie spumoasă: ”Pizza, sufletul meu!” (”Pizza My Heart”). Un film inspirat din clasica poveste de iubire ”Romeo și Julieta”.

Duelul cântecelor de Crăciun, cu Tori Spelling și Tia Mowry. Sâmbătă, la Happy Channel

acum 1 zile

Sâmbătă, de la ora 14.00, Happy CHannel difuează filmul ”Crăciun pe Portativ” (”The Mistle-Tones"). Un musical cu: Tori Spelling, Andy Gala, Jonathan Patrick Moore, Tia Mowry-Hardrict.

”Vis de Crăciun”, povestea unei femei care credea că are o viață nefericită

acum 1 zile

A fost odată ca niciodată o tânără frumoasă, care s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei. Doar că, după un timp, ea a început să creadă că are o viață nefericită.Cum continuă povestea veți afla vineri, de la ora 17.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Vis de Crăciun” (”A Dream of Christmas”).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »