JOI, 22 AUGUST 2019

Răspunsul NEAȘTEPTAT al lui Nevzat Can la întrebarea ”Ce fel de femei îți palc?”

Nevzat Can are ceva al lui ce nu poate fi negat de nimeni: e frumos foc! Actorul care îl interpretează pe Kerem în serialul ”ELIF”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, mărturisește că este conștient de calitățile sale fizice. Însă, spune tot el, nu frumusețea fizică este cea pe care vrea să mizeze, deși și asta îl ajuă în carieră.

”Nu vreau să ies în față doar pentru că arată într-un fel anume, să pun accentul doar pe fizicul meu. Ci pe seriozitatea mea”, a declarat Nevzat într-un interviu acordat unei publicații din Serbia.

Pe Nevzat Can îl puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în serialul ”ELIF”, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel.

Fanele actorului, nu puține la număr, au avut mereu o curiozitate în ceea ce-l privește pe Nevzat: ”Ce fel de femei îi plac?”. Ei bine, într-un interviu, actorul din serialul turcesc ”ELIF” a oferit un răspuns la care nimeni nu s-ar fi așteptat:

Sunt îndrăgostit de mama mea, de cum este ea. Mi-ar plăcea să cunosc o femeie care să fie ca ea de minunată”.

COMENTARII

Telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” revine la Happy Channel

acum 1 zile

Din 21 septembrie, telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” poate fi urmărită la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 08.45-10.45.

Roșcata din ”Imperfecta viață perfectă” a fost o adevărată… ”băiețoaică”

acum 1 zile

În adolescență, Jane Levy, cea care o interpretează pe Tessa Altman în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel, a fost căpitanul echipei de fotbal a liceului, dar a făcut parte și din...

Bruce Willis și Michelle Pfeiffer, în povestea unui cuplu care, de la iubire, a trecut la… ură

acum 1 zile

În anul în care ar fi trebuit să celebreze cei 15 ani de căsnicie, Ben și Katie își trimit copiii în tabără pentru a stabili, nederanjați, termenii divorțului.

Emoții mari la filmări pentru Hilmi Cem Intepe, alias Kelebek, din serialul ”Valurile vieții”

acum 1 zile

Pe Hilmi Cem Intepe îl puteți urmări în rolul lui Kelebek în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 19.00.

Ce romantic sună, în traducere, numele frumoasei actrițe Dilan Çiçek Deniz, din ”Legea familiei” și ”Valurile vieții”

acum 2 zile

Pe frumoasa Dilan Çiçek Deniz o puteți urmări la Happy Channel în două dintre cele mai urmărite seriale turcești: ”Legea familiei” (difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00) și în „Valurile vieții”, difuzat de luni până vineri, de la ora 19.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »