MIERCURI, 19 SEPTEMBRIE 2018

”Răzbunarea domnișoarelor de onoare”, o comedie la care vei râde cu lacrimi, vineri, la Happy Channel

Să intrăm în weekend cu zâmbetul pe buze! Și cum putem face asta dacă nu urmărind o comedie spumoasă?

Happy Channel te invită să râzi cu lacrimi la filmul ”Răzbunarea domnișoarelor de onoare” (”Revenge of the Bridesmaids”), vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Parker (Joanna Garcia) și Abigail (Raven Symone) se întorc de la New York în orașul natal, pentru a asista la o petrecere aniversară a părinților lui Parker. Aici, ele află prietena lor din copilărie, Caitlyn, urmează să se mărite cu Tony, fostul iubit al altei prietene din grupul lor, Rachel. Cele 4 (Parker, Abigail, Caitlyn și Rachel) au crescut împreună. Dintre ele, Caitlyn a fost dintotdeauna cea mai răsfățară,c ea mai supărăcioasă și cea care voia ca jocurile să se desfășoare numai după bunul ei plac.

Parker și Abigail află cu surprindere că Rachel a acceptat să-i fie lui Caitlyn domnișoară de onoare, deși încă îl mai iubește pe fostul ei prieten care urmează să se însoare cu Caitlyn. Parker și Abigail află că viitoarea mireasă nu a jucat tocmai corect de l-a făcut pe Tony să o ia de nevastă. Astfel, ia naștere proiectul "Răzbunarea domnișoarelor de onoare".

Ce fac cele două pentru a opri nunta? Află vineri, 21 septembrie, de la ora 20.00, la Happy Channel, urmărind comedia ”Răzbunarea domnișoarelor de onoare” (”Revenge of the Bridesmaids”).

COMENTARII

Cum se traduce numele protagonistului din ”Legea familiei”? Iată ce înseamnă ”Bulut”

acum 45 minute

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, în ”Legea familiei”, serialul numărul 1 al Turciei, difuzat în ROmânia, în eclusivitte, de postul Happy Channel.

Cine e copila aceasta cu bucle? O recunoașteți? O vedeți la Happy Channel

acum 2 ore

Îmbrăcată ca un fulg de nea la o serbare școlară. Cine să fie, oare, copila cu bucle din imaginea de mai sus? O recunoașteți? Vă dăm un indiciu: o puteți vedea la Happy Channel, de luni până vineri! Ei, ați ghicit? Răspunsul, mai jos, în articol. * * *...

Iată cum arăta copila din serialul ”ELIF” la doar câțiva anișori. Zici că era o păpușă

acum 1 zile

Serialul turcesc ”Elif” se difuzează de luni până vineri, la Happy Channel, de la ora 13.30, câte două episoade.

”Pasărea Spin”, de marți, până vineri, la Happy Channel

acum 2 zile

"Pasărea spin”, miniseria câștigătoare a 4 Globuri de Aur și a 6 premii Emmy, se poate vedea la Happy Channel. De marți, 19 febuarie, și până vineri, 22 februarie, de la ora 15.30, la Happy aveți o emoționantă poveste a unei iubiri interzise.

Aras Bulut din ”Legea familiei” a fost desemnat „Cel mai bun actor al anului 2018”

acum 2 zile

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în serialul ”Legea Familiei”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în zilele de miercuri și joi, de la ora 20.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »