VINERI, 27 MARTIE 2020

Richard Gere îți spune tot ce vrei să știi despre ‘’Ofițer și gentleman’’

Richard Gere   instagram/richard gere official

 Richard Gere devine emoționat de fiecare dată când vorbește despre ‘’Ofițer și gentleman’’(1982). Multe amintiri îl leagă de acest film, nu numai de scenele în sine, ci și de ceea ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare.

Actorul se simțea atunci ‘’implicat cu totul’’, cu mintea și sufletul la unison. ‘’Este foarte emoționant pentru mine sa vorbesc despre asta’’.

Faimosul actor american împărtășește cu fanii momente pe care le-a trăit cu actorii cu care a colaborat în acest proiect.

Se pare că alegerea Debrei Winger pentru rolul Paulei Pokrifki a fost una spontană. ‘’Abia ce terminase la acea vreme ‘’Urban Cowboy’’, așa că au pus ochii pe ea’’, dezvăluie Rochard Gere, partenerul ei în film. Gere recunoaște că a fost de-a dreptul  ‘’încântat’’ de performanța actriței, despre care spune că este ‘’perfectă în această interpretare’’.

 ‘’Un alt lucru interesant pe care mi-l amintesc este că Marina Americană nu voia să aibă de a face cu acest film’’

Richard Gere a fost pe punctul de a renunța la rolul său din ’’Ofițer și gentleman’’. Motivul pentru care a ezitat să facă acest film este că acesta prezintă un proces de recrutare pentru Marină. ‘’Mereu m-a mirat că Marina nu dorea să fie implicată''.

Richard Gere și Louis Gosset, Jr. aveau ordine stricte. Celor doi actori le-a fost interzis să aibă orice fel de interacțiune în afara celei profesionale, în timp ce filmau scenele în care apăreau împreună. Practic, aceștia nu își vorbeau decât în momentul rostirii replicilor și stăteau la o distanță considerabilă unul față de celălalt.

 ‘’Este adevărat. Am vorbit cu Lou înainte să vin. Îi părea foarte rău că nu poate fi lângă mine. Când ne mai întâlneam din când în când, ne îmbrățișam de fiecare dată. Avem multe amintiri frumoase de la aceste filmări’’.

A existat, totuși, și un moment de tensiune între cei doi.

''Când nu filmam, mă antrenam cu un profesor de karate. Învățam tot ceea ce am de făcut și deveneam foarte bun la asta. Eram mândru de asta. Lou se antrena și el, pentru că asta cerea filmul. Dar nu știu din ce motiv nu se descurca atât de bine. Când a sosit timpul să facem scena, eram stăpân pe ce am de făcut. În timp ce se derula scena, puteam observa că el întâmpină dificultăți. Mă enervasem. Nu aveam destul timp să filmăm, așa că l-am lovit. L-am lovit în dreptul stomacului. A spus:’’Ok. Până aici. Eu plec’’. 

Starul de la Hollywood s-a simțit extrem de vinovat după acest episod, ale cărui urmări puteau fi serioase. Louis Gosset, Jr. era hotărât să se retragă din acest proiect. ‘’Nu aveam niciun drept să fac asta. El a plecat și nu avea de gând să se întoarcă. Taylor și cu mine ne uitam unul la celălalt și ne gândeam la pasul următor. A dat un telefon. A chemat câțiva oameni la casting și a spus:''Avem nevoie până mâine dimineață de cineva de culoare, maestru în karate, cu înălțimea de 1,98 m’’.

A fost găsit un înlocuitor, dar nu pentru mult timp. Actorul a uitat cele întâmplate și a revenit după 2 zile.

Richard Gere îl interpretează pe Zack Mayo, un tânăr care se înscrie la Școala Superioară de Ofițeri. Visul său era acela de a deveni pilot în Marina Americană. Până să își împlinească acest vis, Mayo trebuie să treacă de testele exigentului Sergent Foley (Louis Gossett Jr.). Din acest punct, începe procesul său de maturizare.

Acum că ai aflat și amănunte din culise, va fi cu atât mai palpitant să urmărești evoluția personajelor.

‘’Ofițer și gentleman’’, sâmbătă, 28 martie, de la 20:00, pe Happy Channel.

COMENTARII

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 24 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 37 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

acum 46 zile

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Fă cunoștință cu Berk Atan, chipeșul actor din serialul ''Cennet''!

acum 48 zile

Berk Atan are un palmares remarcabil în industria modelingului din Turcia. În 2012, el a câștigat premiul „Modelul turc al anului”. Acela a fost momentul său de lansare, având în față o carieră extrem de promițătoare. Se bucură de celebritate făcând lucrurile care îi plac: actorie și modeling. Dar cum a început totul?

''Dragoste și război'' - O poveste de dragoste inspirată din fapte reale, cu Sandra Bullock și Chris O'Donnell!

acum 52 zile

‘’Dragoste și război’’(1996), filmul realizat de Richard Attenborough, se adresează iubitorilor romantismului. Scenariul este inspirat din experiențele reale trăite de scriitorul Ernest Hemingway în Italia, în timpul primului război mondial, când se îndrăgostește fără leac de o asistentă medicală de la Crucea Roșie. Nu era tocmai un moment prielnic pentru o poveste de dragoste, însă atracția dintre ei a fost una copleșitoare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »