MIERCURI, 01 MARTIE 2017

Rol magistral al lui Eric Del Castillo în Tres Veces Ana! Seniorul telenovelelor este Evaristo: "Mi-era dor să fiu pervers şi rău!"

Seniorul telenovelelor mexicane - Eric Del Castillo - nu va sta departe de micul ecran, mai ales când este vorba despre un scenariu atât de complex precum cel al super-producţiei "Tres Veces Ana", pe care o veţi urmări din 6 Martie, ora 17.00, pe Happy Channel.

Cu o vastă carieră şi multe premii acumulate, actorul de 82 de ani a fost încântat precum un copil când a aflat despre personajul ce îl va interpreta: cel al lui Evaristo, care se va diferenţia total de ceea ce a intrepretat până acum.

O mărturiseşte însuşi maestrul: " Am fost foarte bucuros să interpretez acest personaj. Nu ştiu de ce, dar de fiecare dată mi-au fost date numai personaje pozitive şi chiar îmi era dor să încerc altceva. Mi-era dor să fiu rău şi pervers. Mi-au propus şi o serie de schimbări fizice, iar eu am acceptat pe loc. Când am citit scenariul, pur şi simplu m-am îndrăgostit de cel ce aveam să devin", a povestit tatăl celebrei Kate Del Castillo.

Actorul şi-a dorit de mult să schimbe macazul şi să se reinventeze: "Personajul era total diferit şi era chiar coloana vertebrală a celorlalte prezenţe din serial, întrucât el le manipula pe toate. Era pervers, machiavelic, dar ceea ce mi-a atras cel mai mult atenţia a fost faptul că, undeva, în interior, făcea toate astea din....iubire. Din iubirea pentru fiica sa, Soledad. Deci...era cumva o personalitate complexă, ceea ce, pentru noi, actorii, este motivant", a conchis acesta.

Evaristo, personajul interpretat de Eric Del Castillo este un bărbat aparent amabil, dar în realitate, este opusul. Este crud şi ambiţios. El va juca un rol decisiv în firul epic al evenimentelor. 

COMENTARII

S-au îndrăgostit la prima vedere când filmau pentru serialul ”Iffet”

acum 19 ore

Pe Deniz Çakir și Ibrahim Celikkol îi puteți urmări la Happy Channel, în „Iffet”, serial turcesc difuzat de postul Happy Channel, sâmbătă și duminică, de la ora 09.00.

”Mănâncă, joacă-te, iubește”, vineri, la Happy Channel

acum 21 ore

Vineri seară, de la ora 20.00, la Happy Channel puteți urmări filmul ”Mănâncă, joacă-te, iubește” (”Eat, Play, Love”).

Copila din ”Femeie în înfruntarea destinului” , la nici 11 ani, a jucat, deja, în șase seriale și două filme pentru marele ecran

acum 23 ore

Pe Kübra Süzgün o puteți urmări, lunea și marțea, de la ora 20.00, în cel de-al treilea sezon al unuia dintre cele mai iubite seriale turcești: ”Femeie în înfruntarea destinului”(”Kadin”/”Woman”), difuzat în premieră și în exclusivitate de postul de televiziune Happy Channel.

A fost dansatoare, înainte de a deveni actriță. Ea este Demet Özdemir, alias Sanem, din ”Vis de iubire”

acum 3 zile

Pe Demet Özdemir o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Vis de iubire”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00, câte două episoade.

Audiențe record pentru ”Neveste disperate”. Este declarat cel mai urmărit serial din lume!

acum 3 zile

”Neveste disperate” a fost declarat cel mai urmărit program din lume adresat femeilor.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »