VINERI, 13 MARTIE 2020

Rolul carierei în ‘’Jane Eyre’’! Fă cunoștință cu frumoasa Ruth Wilson

Ruth Wilson   Pinterest.com

 Ruth Wilson a atins faima odată cu filmul ‘’Jane Eyre’’ din 2006, în care a jucat alături de Toby Stephens. A continuat să cucerească publicul cu rolul ei în ‘’The Affair’’, în 2014.

Hai să o cunoaștem mai bine pe Ruth Wilson!

Ruth Wilson, în vârstă de 38 de ani, s-a născut în Middlesex în ianuarie 1982. Și-a început cariera în postura de model. Pasionată de trecut, eroi și legende, actrița a studiat istoria la Universitatea din Nottingham și a absolvit în 2003. A participat apoi la London Academy of Music and Drama (LAMDA), absolvind în 2005.Locuind aproape de Shepparton Studios, i-a fost ușor să găsească o rampă de lansare în actorie.

Ca actriță, Ruth are ceva aparte. Sprâncenele arcuite și buzele încrețite sunt atuurile ei: "Îmi amintesc câteva comentarii despre buzele mele când eram mai tânără. Este o trăsătură de familie, iar vărul meu are buze similare’’.

Ruth Wilson și o carieră strălucitoare

A jucat în ‘’Suburban Shootdown’’ alături de Tom Hiddleston în 2006. În același an, a dat lovitura cu rolul din ‘’Jane Eyre’’. Frumoasa actriță a fost apreciată pentru o interpretare de excepție. Pentru portretizarea eroinei, a fost nominalizată la Premiul Bafta, Globul de Aur și Satelitul.

A impresionat și cu rolul lui Alison Bailey în ‘’The Affair’’, pentru care a câștigat Globul de Aur la categoria ’’cea mai bună actriță’’.

Dar cum rămâne cu viața personală?

În prezent, Ruth este singură, după ce a a avut relații cu Jude Law (2012-2014) și Jake Gyllenhaal (2015).

Vedeta nu se simte descumpănită: "Mama mea a avut patru copii când avea vârsta pe care o am eu acum și toți frații mei au imitat modelul căsătoriei părinților mei - au copii și sunt la casele lor ... Uneori mă gândesc, Doamne, chiar aș vrea să am copii, iar apoi îmi spun: în niciun caz ... Viața își va continua drumul și trebuie să crezi că fiecare lucru se întâmplă cu un motiv. Sunt fericită așa cum sunt în acest moment."

Pe Ruth Wilson o puteți urmări în capodopera ‘’Jane Eyre’’, o dramă plină de romantism, realizată după romanul scriitoarei Charlotte Brontë, duminică, de la 20:00, pe Happy Channel.

COMENTARII

‘’Babel’’ - un film de Oscar, cu Brad Pitt și Cate Blanchett

acum 9 ore

Filmul ‘’Babel’’(2006), creația lui Alejandro González Iñárritu a schimbat fața cinematografiei mexicane, dintr-o zonă de interes de nișă către o industrie la nivel global.

Richard Gere îți spune tot ce vrei să știi despre ‘’Ofițer și gentleman’’

acum 7 zile

Richard Gere devine emoționat de fiecare dată când vorbește despre ‘’Ofițer și gentleman’’(1982). Multe amintiri îl leagă de acest film, nu numai de scenele în sine, ci și de ceea ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare.

''Formula dragostei'' - o comedie romantică despre...fuga de la altar!

acum 8 zile

Tristețea nu face parte din ‘’Formula dragostei’’(2018). Scenariul poate părea sensibil, însă filmul își propune să stârnească hohote de râs.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, din nou împreună într-o dramă de excepție!

acum 14 zile

Te-au făcut să plângi de fiecare dată când le-ai urmărit tragica poveste în ‘’Titanic’’. Dar te-au făcut și să crezi și să speri. Te-ai fi gândit că cel mai iubit cuplu dintr-un film de dragoste poate reveni? Ei bine, Jack și Rose sunt de această dată... Frank și April Wheeler.

''Cântă, dansează, iubește'', o poveste de dragoste cu un strop de magie

acum 14 zile

Filmul urmărește povestea coregrafei Harper, a cărei fiice - și vedeta următoarei sale producții - Mirabella ia decizia de a renunța la spectacol pentru a se căsători cu playboy-ul Marco. Când Harper află noile priorități ale fiicei sale, este hotărâtă să-i arate acesteia că dragostea nu este un impediment în a avea o carieră. Din acel moment, situația ia o turnură neașteptată: În timp ce se îndrepta către nunta fiicei sale în Italia, Harper bea, fără să știe, un elixir, devenind mai tânără cu trei decenii.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »