VINERI, 13 MARTIE 2020

Rolul carierei în ‘’Jane Eyre’’! Fă cunoștință cu frumoasa Ruth Wilson

Ruth Wilson   Pinterest.com

 Ruth Wilson a atins faima odată cu filmul ‘’Jane Eyre’’ din 2006, în care a jucat alături de Toby Stephens. A continuat să cucerească publicul cu rolul ei în ‘’The Affair’’, în 2014.

Hai să o cunoaștem mai bine pe Ruth Wilson!

Ruth Wilson, în vârstă de 38 de ani, s-a născut în Middlesex în ianuarie 1982. Și-a început cariera în postura de model. Pasionată de trecut, eroi și legende, actrița a studiat istoria la Universitatea din Nottingham și a absolvit în 2003. A participat apoi la London Academy of Music and Drama (LAMDA), absolvind în 2005.Locuind aproape de Shepparton Studios, i-a fost ușor să găsească o rampă de lansare în actorie.

Ca actriță, Ruth are ceva aparte. Sprâncenele arcuite și buzele încrețite sunt atuurile ei: "Îmi amintesc câteva comentarii despre buzele mele când eram mai tânără. Este o trăsătură de familie, iar vărul meu are buze similare’’.

Ruth Wilson și o carieră strălucitoare

A jucat în ‘’Suburban Shootdown’’ alături de Tom Hiddleston în 2006. În același an, a dat lovitura cu rolul din ‘’Jane Eyre’’. Frumoasa actriță a fost apreciată pentru o interpretare de excepție. Pentru portretizarea eroinei, a fost nominalizată la Premiul Bafta, Globul de Aur și Satelitul.

A impresionat și cu rolul lui Alison Bailey în ‘’The Affair’’, pentru care a câștigat Globul de Aur la categoria ’’cea mai bună actriță’’.

Dar cum rămâne cu viața personală?

În prezent, Ruth este singură, după ce a a avut relații cu Jude Law (2012-2014) și Jake Gyllenhaal (2015).

Vedeta nu se simte descumpănită: "Mama mea a avut patru copii când avea vârsta pe care o am eu acum și toți frații mei au imitat modelul căsătoriei părinților mei - au copii și sunt la casele lor ... Uneori mă gândesc, Doamne, chiar aș vrea să am copii, iar apoi îmi spun: în niciun caz ... Viața își va continua drumul și trebuie să crezi că fiecare lucru se întâmplă cu un motiv. Sunt fericită așa cum sunt în acest moment."

Pe Ruth Wilson o puteți urmări în capodopera ‘’Jane Eyre’’, o dramă plină de romantism, realizată după romanul scriitoarei Charlotte Brontë, duminică, de la 20:00, pe Happy Channel.

COMENTARII

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 24 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Jaina Lee Ortiz, totul despre rolul de ‘’femeie alfa’’ din serialul ’’Eroii din Stația 19’’!

acum 24 zile

Ea știe cel mai bine cum se simte o femeie într-o lume a bărbaților. Jaina Lee Ortiz o interpretează pe neînfricata Andrea Herrera în serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’. Într-un interviu, actrița dă detalii ‘’din culise’’ despre personajul său și despre relația cu ceilalți colegi.

Se împlinesc 20 de ani de la premiera ‘’Legături de familie’’! Happy Channel difuzează telenovela din 29 iunie

acum 25 zile

Vera Fisher și-a încheiat contractul cu Globo, după 43 de ani de colaborare. Actrița se retrage într-un moment glorios: se împlinesc 20 de ani de la debutul telenovelei ‘’Legături de familie’’. Producția braziliană a fost difuzată pentru prima oară între 2000-2001 și a revoluționat industria telenovelelor.

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 58 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 71 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »