JOI, 28 NOIEMBRIE 2019

”S-a născut o stea”, filmul de Oscar, duminică, la Happy Channel

Duminică, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți un film de colecție, cu film cu numeroase premii și nominalizări în palmares, printre care Oscar, Globul de Aur și Emmy.

Pelicula ”S-a născut o stea” (”A Star is Born”) deține un premiu Oscar pentru ”Cea mai bună muzică”, iar protagoniștii au fost recompensați cu câte un Globul de Aur. O capodoperă cinematografică și cu o distribuție pe măsură: Barbra Streisand, Kris Kristofferson, Gary Busey.
Esther (Barbra Streisand) este o cântăreață talentată care cântă într-un local oarecare. La polul opus, John Norman Howard (Kris Kristofferson) este un superstar rock de succes. Dar, cariera lui se află în declin, din cauza băuturii, drogurilor și escapadelor sexuale. Cei doi se întâlnesc întâmplător, iar el este biletul lui Esther de ieșire din anonimat. Cei doi se îndrăgostesc și se căsătoresc. Însă, celebritatea își cere tributul.

Ce se va întâmpla cu ei? Aflați duminică, de la ora 20.00, urmărind filmul original ”S-a născut o stea”, cu Barbra Streisand, Kris Kristofferson, Gary Busey.

Sursa foto: imdb.com

COMENTARII

Actor din ”Clona”, îndrăgostit iremediabil de România. S-a mutat la București

acum 2 zile

Serialul ”Clona” a cucerit publicul din România. De publicul nostru a fost cucerit și Alessandro Safina, cel care interpretează coloana sonoră a serialului brazilian și care, totodată, a și jucat în ”Clona”.

”Ea este foarte specială pentru mine”, spune Can Yaman despre partenera lui din ”Vis de iubire”

acum 2 zile

Dacă frumoasa actriță a oferit răspunsuri care să înlăture orice urmă de îndoială, ei bine, una dintre declarațiile lui Can au pus și mai multe paie pe foc. Cum așa? Păi, cum ați interpreta voi următoarea declarație a frumosului actor din serialul turcesc ”Vis de iubire”:

Can Yaman versus Jason Momoa. Seamănă sau nu? Care dintre ei vi se pare mai frumos?

acum 3 zile

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Sunt frați în serialul ”O nouă viață”, dar, în realitate, au devenit un cuplu

acum 4 zile

Pe Emily VanCamp și Chris Pratt îi puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

”Mătușa Peruca”, din serialul „Îngerașul”, a fost desemnată ”Miss Tamaulipas”

acum 4 zile

Pe Nora Salinas o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, ora 15.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »