JOI, 28 NOIEMBRIE 2019

”S-a născut o stea”, filmul de Oscar, duminică, la Happy Channel

Duminică, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți un film de colecție, cu film cu numeroase premii și nominalizări în palmares, printre care Oscar, Globul de Aur și Emmy.

Pelicula ”S-a născut o stea” (”A Star is Born”) deține un premiu Oscar pentru ”Cea mai bună muzică”, iar protagoniștii au fost recompensați cu câte un Globul de Aur. O capodoperă cinematografică și cu o distribuție pe măsură: Barbra Streisand, Kris Kristofferson, Gary Busey.
Esther (Barbra Streisand) este o cântăreață talentată care cântă într-un local oarecare. La polul opus, John Norman Howard (Kris Kristofferson) este un superstar rock de succes. Dar, cariera lui se află în declin, din cauza băuturii, drogurilor și escapadelor sexuale. Cei doi se întâlnesc întâmplător, iar el este biletul lui Esther de ieșire din anonimat. Cei doi se îndrăgostesc și se căsătoresc. Însă, celebritatea își cere tributul.

Ce se va întâmpla cu ei? Aflați duminică, de la ora 20.00, urmărind filmul original ”S-a născut o stea”, cu Barbra Streisand, Kris Kristofferson, Gary Busey.

Sursa foto: imdb.com

COMENTARII

Află povestea lui Holly, o copilă care reușește să se bucure din nou de Crăciun, după pierderea mamei sale

acum 2 ore

Luni, de la ora 17.00, la Happy Channel aflați emoționanta poveste a unei copile de doar 6 ani, care trece printr-o traumă, după moartea mamei sale.

De Crăciun, a învățat să fie mai bun. Schimbarea ”băiatului rău” în băiatul bun

acum 4 ore

”Crăciun în fiecare zi” (”Christmas All Over Again”) este povestea unui puști răsfățat și răutăcios, care își terorizează familia și prietenii cu mofturile sale. I se pare că el este cel mai tare și toți trebuie să îi facă pe plac.

Este de nerecunoscut! Actrița din serialul ”A doua șansă” a slăbit 50 de kilograme

acum 1 zile

Yeşim Ceren Bozoğlu este care o interpretează pe vecina indiscretă a lui Mirat, din serialul ”A doua șansă”, difuzat de Happy Channel în exclusivitate.

Cât te costă să faci nunta la castel? La castelul din serialul ”Downton Abbey”

acum 1 zile

Cu o valoare de aproape 150 de milioane de lire englezești, Highclere Castle, impresionantul castel din serialul ”Downton Abbey”, este cât se poate de real.

Un cadou uitat în avion a schimbat destinul unei stewardese

acum 1 zile

Un cadou uitat în avion a schimbat destinul unei stewardese. Cum, aflați duminică, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »