MIERCURI, 22 MAI 2019

Sâmbătă, Happy Channel difuzează un film de colecție de neratat

 Foto: imdb.com

Sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel puteți urmări un film clasic despre iubire, puterea dragostei, despre a doua șansă: ”Ne vedem dimineață” (”See You in the Morning”).

La trei ani de la divorț, psihologul Larry Livingstone (Jeff Bridges), încă este marcat de despărțirea de fosta sa soție, un fotomodel celebru. El o întâlnește pe Beth (Alice Krige), o tânără văduvă cu doi copii. Atât Larry cât și Beth au câte doi copii din mariajele anterioare. Larry se îndrăgostește pe loc de Beth și își dorește să înceapă o nouă relație. Însă, Beth încă mai suferă după pierderea soțului ei. Nici copiii ei nu și-au revenit după pierderea suferită. Astfel că lui Larry îi va fi greu să se apropie de Beth și de copiii ei. Dacă vor forma sau nu toți șase o familie, rămâne de văzut. Sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Regizat de Alan J. Pakula, filmul ”Ne vedem dimineață” (”See You in the Morning”) îi are în distribuție pe: Drew Barrymore, Jeff Bridges, Macaulay Culkin, Alice Krige, Lukas Haas, Heather Lilly.

COMENTARII

”O mamă de Crăciun”, dorința unei copile de 11 ani, devenită realitate

acum 8 ore

Happy Channel vă invită să urmăriți un film emoționant: ”O mamă de Crăciun” (”A Mom for Christmas”), vineri, ora 20.00, la Happy Channel (în reluare, duminică, ora 14.00).

”Clona”, serialul cu peste 32 de milioane de telespectatori, vine la Happy Channel

acum 10 ore

Scrisă de Gloria Perez și regizată de Jayme Monjardim, ”Clona” este o poveste despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian.

Îl mai știți pe Brandon din serialul ”Beverly Hills 90210”? Happy Channel prezintă unul dintre filmele regizate de Jason Priestley

acum 11 ore

”Dragă Moș Crăciun” este unul dintre cele 34 de filme regizate de Jason Priestley și pe care îl puteți urmări șa Happy Channel vineri, 13 decembrie, de la ora 17.00(în reluare, sâmbătă, ora 22.00).

Cine zice că Moș Crăciun nu poate fi un tânăr sexy?

acum 1 zile

Ne-am obișnuit cu toții cu un Moș Crăciun în vârtsă, cu barbă și plete albe și cu burtă. Dar, dacă Moșul ar fi un tânăr sexy?

Două profesoare se bat pentru a cuceri un tată singur și frumos foc. Marți, la Happy Channel

acum 1 zile

Happy Channel vă invită la o comedie dulce. ”Un Crăciun dulce” (”A Cookie Cutter Christmas”), marți, de la ora 17.00, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »