LUNI, 20 IANUARIE 2020

S-au îndrăgostit la prima vedere când filmau pentru serialul ”Iffet”

Nu e pentru prima oară când doi actori se îndrăgostesc în timpul filmărilor. Așa s-a întâmplat și cu cei care dau viață personajelor Iffet și Cemil în serialul ”Iffet”, difuzat în fiecare weekend de Happy Channel.

Este vorba despre Deniz Çakır, una dintre cele mai frumoase actrițe ale Turciei, și Ibrahim Celikkol, unul dintre cei mai frumoși bărbați din Turcia. Cei doi au mărturisit presei din Turcia că s-au îndrăgostit la prima vedere atunci când au început filmările pentru serialul ”Iffet”.
Cererea în căsătorie a fost și ea una desprinsă, parcă, dintr-un scenariu de film: în ajunul Anului Nou, în vacanța lor petrecută la New York, în unul dintre cele mai scumpe hoteluri din oraș. Doar că, din păcate, după logodnă nu a urmat și căsătoria, cei doi rupând relația după doar trei ani de la începerea acesteia.

Pe Deniz Çakir și Ibrahim Celikkol îi puteți urmări la Happy Channel, în „Iffet”, serial turcesc difuzat de postul Happy Channel, în fiecare dimineață de sâmbătă și duminică.

COMENTARII

6 întâmplări din culisele filmului ”Fantoma mea iubită”

acum 16 zile

Pelicula ”Fantoma mea iubită” poate fi urmărită sâmbătă, 8 februarie, la Happy Channel, de la ora 20.00.

Serialul Vis de iubire”, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei. Happy Channel, pe locul 4 în top all channels

acum 17 zile

Happy Channel, pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor şi pe locul patru în top all channels, după principalele posturi generaliste, la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

Serialul ”Război și pace” ajunge la final. Urmează o altă poveste excepțională

acum 19 zile

În această duminică, de la ora 20.00, postul de televiziune Happy Channel difuzează ultimele două episoade ale serialului ”Război și pace”, ecranizare a romanului omonim, scris de Lev Tolstoi.

”Alfie”, povestea unui burlac înnebunit după femei. Vineri, la Happy Channel

acum 19 zile

Vineri seară, de la ora 20.00, la Happy Channel îi puteți urmări pe Jude Law, Sienna Miller, Nia Long, Susan Sarandon și Marisa Tomei într-o poveste uimitoare: ”Alfie”.

Whoopi Goldberg a stabilit un record cu rolul ei din filmul ”Fantoma mea iubită”

acum 19 zile

Actrița Whoopi Goldberg a stabilit și un record cu rolul mediumului Oda Mae Brown.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »