LUNI, 20 IANUARIE 2020

S-au îndrăgostit la prima vedere când filmau pentru serialul ”Iffet”

Nu e pentru prima oară când doi actori se îndrăgostesc în timpul filmărilor. Așa s-a întâmplat și cu cei care dau viață personajelor Iffet și Cemil în serialul ”Iffet”, difuzat în fiecare weekend de Happy Channel.

Este vorba despre Deniz Çakır, una dintre cele mai frumoase actrițe ale Turciei, și Ibrahim Celikkol, unul dintre cei mai frumoși bărbați din Turcia. Cei doi au mărturisit presei din Turcia că s-au îndrăgostit la prima vedere atunci când au început filmările pentru serialul ”Iffet”.
Cererea în căsătorie a fost și ea una desprinsă, parcă, dintr-un scenariu de film: în ajunul Anului Nou, în vacanța lor petrecută la New York, în unul dintre cele mai scumpe hoteluri din oraș. Doar că, din păcate, după logodnă nu a urmat și căsătoria, cei doi rupând relația după doar trei ani de la începerea acesteia.

Pe Deniz Çakir și Ibrahim Celikkol îi puteți urmări la Happy Channel, în „Iffet”, serial turcesc difuzat de postul Happy Channel, în fiecare dimineață de sâmbătă și duminică.

COMENTARII

Richard Gere îți spune tot ce vrei să știi despre ‘’Ofițer și gentleman’’

acum 4 zile

Richard Gere devine emoționat de fiecare dată când vorbește despre ‘’Ofițer și gentleman’’(1982). Multe amintiri îl leagă de acest film, nu numai de scenele în sine, ci și de ceea ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare.

''Formula dragostei'' - o comedie romantică despre...fuga de la altar!

acum 5 zile

Tristețea nu face parte din ‘’Formula dragostei’’(2018). Scenariul poate părea sensibil, însă filmul își propune să stârnească hohote de râs.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, din nou împreună într-o dramă de excepție!

acum 11 zile

Te-au făcut să plângi de fiecare dată când le-ai urmărit tragica poveste în ‘’Titanic’’. Dar te-au făcut și să crezi și să speri. Te-ai fi gândit că cel mai iubit cuplu dintr-un film de dragoste poate reveni? Ei bine, Jack și Rose sunt de această dată... Frank și April Wheeler.

''Cântă, dansează, iubește'', o poveste de dragoste cu un strop de magie

acum 11 zile

Filmul urmărește povestea coregrafei Harper, a cărei fiice - și vedeta următoarei sale producții - Mirabella ia decizia de a renunța la spectacol pentru a se căsători cu playboy-ul Marco. Când Harper află noile priorități ale fiicei sale, este hotărâtă să-i arate acesteia că dragostea nu este un impediment în a avea o carieră. Din acel moment, situația ia o turnură neașteptată: În timp ce se îndrepta către nunta fiicei sale în Italia, Harper bea, fără să știe, un elixir, devenind mai tânără cu trei decenii.

Rolul carierei în ‘’Jane Eyre’’! Fă cunoștință cu frumoasa Ruth Wilson

acum 18 zile

Ruth Wilson a atins faima odată cu filmul ‘’Jane Eyre’’ din 2006, în care a jucat alături de Toby Stephens. A continuat să cucerească publicul cu rolul ei în ‘’The Affair’’, în 2014.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »