MIERCURI, 22 MAI 2019

”Școala: cei mai urâți ani”, povestea unui elev care vrea să schimbe regulile

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să aflați povestea unui elev care decide că trebuie să schimbe regulile în școala în care învață. Comedia ”Școala: cei mai urâți ani” (”Middle School: The Worst Years of My Life”) este bazată pe una dintre cel mai bine vândute serii de cărți pentru adolescenți, scrise de James Patterson.

Sătul de regulile din școala în care învață, Rafe Katchadorian pune la cale un plan menit să îl facă pe directorul școlii să nu le mai impună elevilor atâtea limite. Astfel, Rafe și prietenii lui pun la cale un plan: vor încălca absolut toate regulile școlii și îi vor provoca și pe ceilalți elevi să facă exact ce-i taie capul. De ce toate astea? Pentru că, spune Rafe, regulile școlii nu fac altceva decât să distrugă creartivitatea elevilor.

Rezultatul demersului său? Aflați vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel, în comedia „Școala: cei mai urâți ani”. Un film cu: Thomas Barbusca, Lauren Graham, Griffin Gluck, Andrew Daly, Alexa Nisenson

COMENTARII

”Mi-e și frică să mărturisesc acest lucru”, spune actorul Rıza Kocaoğlu, cel care îl interpretează pe Aliço în ”Legea familiei”

acum 4 ore

Pe Rıza Kocaoğlu îl puteți urmări în serialul ”Legea familiei”, difuzat în premieră și în exclusivitate de Happy Channel, miercurea și joia, de la ora 20.00.

O româncă joacă în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel

acum 6 ore

Una dintre actrițele din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel, este româncă.

Profu’ de engleză, pus să aleagă între visul său de a deveni actor și dragostea pentru elevii săi

acum 7 ore

Vineri, la Happy Channel, de la ora 20.00, puteți urmări filmul ”Rolul vieții” (”Reading Writing & Romance”).

”La filmările pentru «Valurile vieții» am învățat să mă cațăr în copaci”, a declarat actrița care o interpretează pe Asli

acum 1 zile

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

A donat încasările de pe urma unui super-spectacol! Ce suflet nobil e actorul care îl interpretează Vartolu în ”Legea familiei”

acum 1 zile

Actorul Erkan Kolçak Köstendil este cel care îl interpretează pe maleficul Vartolu Saadettin din serialul ”Legea familiei”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »