MIERCURI, 22 MAI 2019

”Școala: cei mai urâți ani”, povestea unui elev care vrea să schimbe regulile

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să aflați povestea unui elev care decide că trebuie să schimbe regulile în școala în care învață. Comedia ”Școala: cei mai urâți ani” (”Middle School: The Worst Years of My Life”) este bazată pe una dintre cel mai bine vândute serii de cărți pentru adolescenți, scrise de James Patterson.

Sătul de regulile din școala în care învață, Rafe Katchadorian pune la cale un plan menit să îl facă pe directorul școlii să nu le mai impună elevilor atâtea limite. Astfel, Rafe și prietenii lui pun la cale un plan: vor încălca absolut toate regulile școlii și îi vor provoca și pe ceilalți elevi să facă exact ce-i taie capul. De ce toate astea? Pentru că, spune Rafe, regulile școlii nu fac altceva decât să distrugă creartivitatea elevilor.

Rezultatul demersului său? Aflați vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel, în comedia „Școala: cei mai urâți ani”. Un film cu: Thomas Barbusca, Lauren Graham, Griffin Gluck, Andrew Daly, Alexa Nisenson

COMENTARII

Happy Channel difuzează telenovela MARIMAR, una dintre cele mai iubite povești de dragoste

acum 50 minute

Difuzată în peste 150 de țări, telenovela ”MARIMAR” a devenit un adevărat fenomen. Din 2 iulie, Happy Channel va difuza povestea tineri fete sărace, interpretată de inconfundabila Thalia. Happy telespectatorii vor putea urmări ”Marimar” de luni până vineri, de la ora 15.00.

Cum se schimbă soarta a două cupluri după o aventură de o noapte? Aflați duminică, la Happy Channel

acum 3 zile

Pelicula este un trhiller despre iubire, fidelitate, ispite, lumea afacerilor, un film în care Keira Knightley și Sam Worthington joacă un cuplu în care fiecare are de luptat cu ispitele.

”Pe o rază de soare”, filmul ce aduce hituri muzicale și o poveste de dragoste taaaare încurcată

acum 4 zile

”Pe o rază de soare” (”Walking on Sunshine”, UK/SUA/Italia, 2014), filmul difuzat sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel, aduce în fața telespectatorilor cele mai tari melodii ce au cucerit lumea și o poveste de iubire taaaare încurcată.

Povestea lui Joey D'Amico, gangsterul care vrea să treacă de partea binelui

acum 6 zile

Într-un cartier liniștit, îți face apariția un bărbat frumușel. Ce nu știu locuitorii acestuia este că Joey D'Amico (Rick Malambri) este trimis de oficialități aici, pentru a începe o nouă viață, sub altă identitate.

Iată cum se bucură protagonista serialului ”ELIF” că a terminat clasa a IV-a

acum 6 zile

De trei ori nominalizat la gala ”Latina Turkish Awards”, serialul ELIF poate fi urmărit la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »