MIERCURI, 22 MAI 2019

”Școala: cei mai urâți ani”, povestea unui elev care vrea să schimbe regulile

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să aflați povestea unui elev care decide că trebuie să schimbe regulile în școala în care învață. Comedia ”Școala: cei mai urâți ani” (”Middle School: The Worst Years of My Life”) este bazată pe una dintre cel mai bine vândute serii de cărți pentru adolescenți, scrise de James Patterson.

Sătul de regulile din școala în care învață, Rafe Katchadorian pune la cale un plan menit să îl facă pe directorul școlii să nu le mai impună elevilor atâtea limite. Astfel, Rafe și prietenii lui pun la cale un plan: vor încălca absolut toate regulile școlii și îi vor provoca și pe ceilalți elevi să facă exact ce-i taie capul. De ce toate astea? Pentru că, spune Rafe, regulile școlii nu fac altceva decât să distrugă creartivitatea elevilor.

Rezultatul demersului său? Aflați vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel, în comedia „Școala: cei mai urâți ani”. Un film cu: Thomas Barbusca, Lauren Graham, Griffin Gluck, Andrew Daly, Alexa Nisenson

COMENTARII

Efortul făcut echipa de filmare pentru realizarea serialului ”Clona”

acum 19 ore

În curând, unul dintre cele mai urmărite seriale braziliene va fi difuzat și la Happy Channel. În 2001, anul lansării în Brazilia, ”Clona” a avut peste 32 de milioane de telespectatori care au urmărit cu sufletul la gură povestea iubirii interzise dintre Jade și Lucas.

”O mamă de Crăciun”, dorința unei copile de 11 ani, devenită realitate

acum 1 zile

Happy Channel vă invită să urmăriți un film emoționant: ”O mamă de Crăciun” (”A Mom for Christmas”), vineri, ora 20.00, la Happy Channel (în reluare, duminică, ora 14.00).

”Clona”, serialul cu peste 32 de milioane de telespectatori, vine la Happy Channel

acum 1 zile

Scrisă de Gloria Perez și regizată de Jayme Monjardim, ”Clona” este o poveste despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian.

Îl mai știți pe Brandon din serialul ”Beverly Hills 90210”? Happy Channel prezintă unul dintre filmele regizate de Jason Priestley

acum 1 zile

”Dragă Moș Crăciun” este unul dintre cele 34 de filme regizate de Jason Priestley și pe care îl puteți urmări șa Happy Channel vineri, 13 decembrie, de la ora 17.00(în reluare, sâmbătă, ora 22.00).

Cine zice că Moș Crăciun nu poate fi un tânăr sexy?

acum 2 zile

Ne-am obișnuit cu toții cu un Moș Crăciun în vârtsă, cu barbă și plete albe și cu burtă. Dar, dacă Moșul ar fi un tânăr sexy?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »