MIERCURI, 20 NOIEMBRIE 2019

Selin Sezgin ne-a dezvăluit ce probleme alimentare are fiica ei din serialul ”ELIF”

Selin Sezgin (Melek) și Isabella Damla Güvenilir (Elif) sunt mamă și fiică în serialul ”ELIF”, difuzat în premieră în România de postul Happy Channel. O relație puternică s-a legat între cele două și în spatele camerelor de filmat. Filmările pentru serialul turcesc au început pe când protagonista nu împlinise nici 6 ani. Ea a crescut sub ochii întregii echipe și, astfel, cu toții au asistat la evoluția ei.

Despre micuța Isabella Damla Güvenilir, actrița Selin Sezgin, cea care, în serial, îi este mamă, a povestit într-un interviu acordat postului Happy Channel:

Am învățat totul împreună. A crescut sub ochii noștri. Știu totul despre ea: are alergie la măr, nu mănâncă ouă, știu ce o supără și ce trebuie făcut atunci… Toată echipa știe! Ne distrăm foarte bine împreună”.

Pe cele două le puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”ELIF”, diuzat de luni până vineri, de la ora 12.30.

Despre serialul turcesc ”ELIF”, sezonul doi

Arzu (Cemre Melis Çinar), soția lui Kenan (Volkan Çolpan), se simte amenințată. Ea și tatăl ei, Necdet Karapınar (Gürhan Gülbahar), conspiră pentru a ascunde un secret de Kenan, un secret despre fiica ei, Tuğçe (Zeynep Ögren). Arzu ar face orice pentru a-și păstra poziția în familie în siguranță, iar pentru asta va pune la cale un complot ce o vizează pe micuța Elif (Isabella Damla Guvenilir). Pe măsură ce crimele comise de Necdet și Arzu ies la iveală, Melek (Selin Sezgin) și Kenan se reunesc. Melek încearcă să se asigure că Kenan și Elif nu vor mai fi despărțiți din nou.

Distribuție:

 • Isabella Damla Güvenilir (în rolul lui Elif Emiroğlu, fiica lui Melek și Kenan)
 • Selin Sezgin (Melek Özer - mama lui ELif)
 • Volkan Çolpan (Kenan Emiroğlu - tatăl lui Elif)
 • Cemre Melis Çınar (Arzu Karapınar mama lui Tuğce și fosta soție a lui Kenan)
 • Zeynep Öğren (Tuğçe Emiroğlu fiica ilegitimă a cuplului Arzu și Serdar)
 • Hasan Ballıktaş (Veysel Şimşek - fostul soț lal lui Melek, tatăl lui Zeynep și Murat)
 • Emre Kıvılcım (Selim Emiroğlu - fratele mai mic al lui Kenan)
 • Gülçin Tunçok (Zeynep Emiroğlu)
 • Esin Benim (Ipek Emiroğlu)
 • Aysun Güven (Aliye Emiroğlu bunica lui Elif)
 • Batuhan Soncul as Murat Şimşek (Younger son of Veysel)
 • Aysegul Yalçiner (Kiraz)
 • Ozanay Alpkan (Ayşe Doğan - cea mai bună prietenă a lui Melek)

COMENTARII

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 26 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 40 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

acum 49 zile

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Fă cunoștință cu Berk Atan, chipeșul actor din serialul ''Cennet''!

acum 51 zile

Berk Atan are un palmares remarcabil în industria modelingului din Turcia. În 2012, el a câștigat premiul „Modelul turc al anului”. Acela a fost momentul său de lansare, având în față o carieră extrem de promițătoare. Se bucură de celebritate făcând lucrurile care îi plac: actorie și modeling. Dar cum a început totul?

''Dragoste și război'' - O poveste de dragoste inspirată din fapte reale, cu Sandra Bullock și Chris O'Donnell!

acum 55 zile

‘’Dragoste și război’’(1996), filmul realizat de Richard Attenborough, se adresează iubitorilor romantismului. Scenariul este inspirat din experiențele reale trăite de scriitorul Ernest Hemingway în Italia, în timpul primului război mondial, când se îndrăgostește fără leac de o asistentă medicală de la Crucea Roșie. Nu era tocmai un moment prielnic pentru o poveste de dragoste, însă atracția dintre ei a fost una copleșitoare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »