VINERI, 19 FEBRUARIE 2016

Spion britanic sau croitoreasă stilată? Adriana Ugarte, actrița care îi dă viață controversatei Sira Quiroga

Adriana Ugarte este protagonista celui mai așteptat serial spaniol de la Happy Channel, „Iubirile croitoresei” (El tiempo entre costuras). Actrița de 28 de ani joacă rolul unei croitorese frumoase și inocente de 20 de ani care riscă totul pentru o iubire neadevărată.

Dezamăgirea amoroasă are loc în Tanger, unde rămâne singură, fără bani. Aici își deschide un atelier de croitorie și începe să cunoască persoane influente din cercul militar.

Actrița spaniolă are un background în dansuri și filozofie. Primul său rol a avut loc în pelicula „Cabezza de pero”, pentru care a primit o nominalizare la Premiile Goya pentru revelația anului.

În 2008, Ugarte a început să câștige popularitate odată cu rolul principal din serialul „La Senora”. Au urmat apariții cinematografice alături de Nilo Mur și Biel Duran, iar în 2011, a fost colega de platou al lui Hugo Silva („Oamenii lui Paco”).

Astăzi, Adriana Ugarte strânge în fața televizorului milioane de telespectatori numai în Spania, cu rolul Sirei Quiroga.

Iubirile Croitoresei te așteaptă din martie, la Happy Channel!

COMENTARII

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 2 ore

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 19 ore

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 21 ore

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 22 ore

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Cum a luat frumoasa actriță Dilan Çiçek Deniz decizia să apară la TV

acum 22 ore

Dilan Çiçek Deniz poate fi urmărită și la Happy Channel în două seriale turcești: ”Legea familiei” (difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00) și ”Valurile vieții” (de luni până vineri, de la ora 19.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »