VINERI, 10 MARTIE 2017

Succes şi pe plan muzical! S-au lansat două albume cu piesele din „Sezonul Cireşelor”

”Sezonul Cireșelor” (titlul original: ”Kiraz Mevsimi”), serialul difuzat de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 10.30, spune povestea lui Oyku (Özge Gurel), o tânără ambiţioasă care visează să devină un fashion designer de renume.

Serialul s-a bucurat de un succes imens în țările în care a fost difuzat. Însă, nu doar poveștile din jurul personajelor au cucerit publicul, ci și muzica de pe coloana sonoră a filmului a ajuns la sufletul fanilor. Și, pentru a răspunde solicitărilor acestora, producătorii au decis să lanseze nu unu, ci două albume pe care au fost incluse piesele din ”Sezonul cireșelor”.

Primul, intitulat Cherry Season (Soundtrack), a fost lansat la 2 decembrie 2014. Muzica poartă semnătura lui Volkan Akmehmet și Faith Şanver, muzicieni care colaborează de mai bine de 20 de ani, din care, ultimii 8 ani i-au dedicat muzicii de film. Cei care au dat glas pieselor sunt Aydilge, Aras Aydin and Özge Gürel.

Un alt album, Kiraz Mevimi (Original Soundtrack 2), a fost lansat pe iTunes on în vara lui 2015, chiar înainte de premiera celui de-al doilea sezon ”Sezonul Cireșelor”.

Actrița principală din serial, Özge Gürel, face parte din tânăra generație de actori din Turcia și, totodată, este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste. Ea nu este doar actriță, ci și model și cântăreață.

Iată una dintre piesele ei:

COMENTARII

Și frumos, și deștept, și talentat! El este Can Yaman, din ”Vis de iubire”

acum 3 ore

Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire” este... un ”pachet” complet: frumos, deștept, talentat!

Ce familie numeroasă! Actorul Tom Amandes, din ”O nouă viață”, mai are încă ZECE frați și surori

acum 4 ore

Pe Tom Amandes îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

George Clooney, în filmul de Oscar, cu alte 76 de premii și 162 de nominalizări. Sâmbătă, la Happy Channel

acum 7 ore

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Happy Channel aveți o întâlnire de neratat cu seducătorul George Clooney!

Actor din ”Clona”, îndrăgostit iremediabil de România. S-a mutat la București

acum 4 zile

Serialul ”Clona” a cucerit publicul din România. De publicul nostru a fost cucerit și Alessandro Safina, cel care interpretează coloana sonoră a serialului brazilian și care, totodată, a și jucat în ”Clona”.

”Ea este foarte specială pentru mine”, spune Can Yaman despre partenera lui din ”Vis de iubire”

acum 4 zile

Dacă frumoasa actriță a oferit răspunsuri care să înlăture orice urmă de îndoială, ei bine, una dintre declarațiile lui Can au pus și mai multe paie pe foc. Cum așa? Păi, cum ați interpreta voi următoarea declarație a frumosului actor din serialul turcesc ”Vis de iubire”:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »