JOI, 30 IANUARIE 2020

Surpriză pentru protagonista serialului ”ELIF”! Iată cum a fost întâmpinată de ziua ei

Isabella Damla Güvenilir, protagonista serialului ”ELIF”, avea nici cinci ani când a început filmările pentru serialul turcesc ce a făcut-o celebră în lumea întreagă. A crescut pe platourile de filmare, sub ochii întregii echipe, care a devenit, practic, a doua familie a Isabellei.

Pe 18 ianuarie, micuța actriță a împlinit 11 ani, iar familia și colegii de filmare i-au pregătit o surpriză pe cinste Isabellei, declarată, în Turcia, ”copilul fenomen”. Pe pagina sa oficială de Instagram, Isabella a postat o filmare realizată în momentul în care ea este întâmpinată cu aplauze, confetti și un uriaș tort.

În România, ”Elif” se difuzează în exclusivitate de postul de televiziune Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 12.30, câte trei episoade din sezonul doi.

Despre serialul turcesc ”ELIF”, sezonul doi

Arzu (Cemre Melis Çinar), soția lui Kenan (Volkan Çolpan), se simte amenințată. Ea și tatăl ei, Necdet Karapınar (Gürhan Gülbahar), conspiră pentru a ascunde un secret de Kenan, un secret despre fiica ei, Tuğçe (Zeynep Ögren). Arzu ar face orice pentru a-și păstra poziția în familie în siguranță, iar pentru asta va pune la cale un complot ce o vizează pe micuța Elif (Isabella Damla Guvenilir). Pe măsură ce crimele comise de Necdet și Arzu ies la iveală, Melek (Selin Sezgin) și Kenan (Volkan Çolpan) se reunesc. Melek încearcă să se asigure că Kenan și Elif nu vor mai fi despărțiți din nou.

Distribuție:

 • Isabella Damla Güvenilir (în rolul lui Elif Emiroğlu, fiica lui Melek și Kenan)
 • Selin Sezgin (Melek Özer - mama lui ELif)
 • Volkan Çolpan (Kenan Emiroğlu - tatăl lui Elif)
 • Cemre Melis Çınar (Arzu Karapınar mama lui Tuğce și fosta soție a lui Kenan)
 • Zeynep Öğren (Tuğçe Emiroğlu fiica ilegitimă a cuplului Arzu și Serdar)
 • Hasan Ballıktaş (Veysel Şimşek - fostul soț lal lui Melek, tatăl lui Zeynep și Murat)
 • Emre Kıvılcım (Selim Emiroğlu - fratele mai mic al lui Kenan)
 • Gülçin Tunçok (Zeynep Emiroğlu)
 • Esin Benim (Ipek Emiroğlu)
 • Aysun Güven (Aliye Emiroğlu bunica lui Elif)
 • Batuhan Soncul as Murat Şimşek (Younger son of Veysel)
 • Aysegul Yalçiner (Kiraz)
 • Ozanay Alpkan (Ayşe Doğan - cea mai bună prietenă a lui Melek)

COMENTARII

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 30 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Jaina Lee Ortiz, totul despre rolul de ‘’femeie alfa’’ din serialul ’’Eroii din Stația 19’’!

acum 30 zile

Ea știe cel mai bine cum se simte o femeie într-o lume a bărbaților. Jaina Lee Ortiz o interpretează pe neînfricata Andrea Herrera în serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’. Într-un interviu, actrița dă detalii ‘’din culise’’ despre personajul său și despre relația cu ceilalți colegi.

Se împlinesc 20 de ani de la premiera ‘’Legături de familie’’! Happy Channel difuzează telenovela din 29 iunie

acum 31 zile

Vera Fisher și-a încheiat contractul cu Globo, după 43 de ani de colaborare. Actrița se retrage într-un moment glorios: se împlinesc 20 de ani de la debutul telenovelei ‘’Legături de familie’’. Producția braziliană a fost difuzată pentru prima oară între 2000-2001 și a revoluționat industria telenovelelor.

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 64 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 77 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »