VINERI, 19 IULIE 2019

Titlul de ”Cel mai bun model din Turcia” i-a adus rolul din serialul turcesc ”Feriha”

Când a fost numit ”Cel mai bun model al Turciei”, nici prin cap nu i-a trecut că acest titlul îi va aduce și un rol într-un serial. Nu orice rol ci chiar pe cel principal! Asta i s-a întâmplat frumușelului Çağatay Ulusoy, pe când avea 20 de ani.

Actorul a mărturisit că s-a înscris la concursul pentru titlul de "Best Model of Turkey" la insistențele prietenilor săi. Dar nu se aștepta nicidecum să îl și câștige… Într-un interviu acordat publicației Hurryet, Çağatay a povestit cum a ajuns el să câștige acest titlu mult râvnit de alții.

Nu mi-a trecut deloc prin minte să particip la concurs. Erau vreo 2.000 de candidati. Am fost selectat pentru top 100, apoi pentru top 40, apoi top 20. Nu m-am așteptat să devin primul. Apoi, în ziua următoare, nu-mi venea să cred când am văzut în ziare că în aceeași noapte mi se oferea și un rol în serialul «Feriha»”…. a declarat Çağatay Ulusoy pentru publicația Hurriyet.

Pe Çağatay Ulusoy îl puteți urmări la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00, în serialul ”FERIHA”.

Despre serialul turcesc ”Feriha”

Feriha (Hazal Kaya) este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier de bogătași. Tatăl ei, Rıza Yılmaz (Metin Çekmez), este administratorului unui bloc de apartamente de lux, iar mama ei, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este femeie de serviciu. Manageriul imobilului unde lucrează părinții ei le-a oferit un mic spațiu de locuit.

Viața Ferihăi se schimbă când ajunge să studieze la o Universitate particulară, cu o bursă de merit. Deoarece o îngrozește gândul că va fi discriminată din cauza situației sale financiare, Feriha îi minte pe toți colegii că este la fel de bogată ca ei.

La Universitate, îl cunoaște pe Emir (Cagatay Ulusoy), cel mai frumos băiat din campus, de care se îndrăgostește pe loc. Emir și Feriha par făcuți unul pentru celălalt, dar lucrurile vor deveni extrem de complicate. Hande Gezgin (Ceyda Ateş) este cea care, în secret, îl iubește pe Emir și este gata oricând să-i facă zile negre Ferihăi.

”Feriha”, unul dintre cele mai urmărite serial turcești, poate fi văzut la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

COMENTARII

”Misterul din Avalon”, o poveste fantastică, joi și vineri, la Happy Channel

acum 21 minute

Pelicula ”Misterul din Avalon”, bazată pe un bestseller scris de Marion Zimmer Bradley, va fi difuzată la Happy Channel joi și vineri, de la ora 15.00.

Audiență record pentru telenovela ”O Cenușăreasă la Rio”: peste 39 de milioane de telespectatori

acum 22 ore

Telenovela ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00, a stabilit un record de audiență în Brazilia.

Iată cât de frumos vorbește puștiul din ”Ține-mă de mână” despre personajul său, Mert, copilul cu autism

acum 23 ore

Yiğit Kağan Yazıcı este puștiul care îl interpretează cu atâta talent pe Mert, copilul cu autism din serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în premieră și în exclusivitate, în România, de Happy Channel.

Telenovela ”Marimar” ajunge la final. Nu rata ultimele episoade, la Happy Channel

acum 1 zile

Telenovela ce a cucerit milioane de telespectatori în întreaga lume, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 15.00, se va termina, în curând.

O nouă telenovelă de poveste, la Happy Channel: ”Minciuna”, cu Guy Ecker şi Kate del Castillo

acum 1 zile

Din 26 august, Happy Channel difuzează o o telenovelă de referință: ”Minciuna” (”La Mentira”), cu Guy Ecker şi Kate del Castillo în rolurile principale. De luni până vineri, de la ora 15.00, Happy Channel difuzează câte două episoade din producția nominalizată la categoria ”Cea mai bună telenovelă a anului”, în cadrul celei de-a 17-a ediții a ”TVyNovelas Awards”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »