LUNI, 01 IULIE 2019

Aceste imagini cu protagonistele serialului ”ELIF” te vor emoționa, cu siguranță

Ajuns la sezonul numărul cinci, serialul ”ELIF” i-a transformat pe toți cei implicați în acest proiect să devină o familie. Actori, echipă din spatele camerelor, toți se simt la filmare ca o familie. Micuța Isabella Damla Güvenilir a crescut sub ochii întregii echipe și este iubită de toată lumea. Între ea și Selin Sezgin (actrița care o interpretează pe Melek, mama micuței Elif) s-a creat o legătură aparte, iar aste se poate observa lesne nu doar urmărind episoadele serialului turcesc ”ELIF”, ci și privind imaginile cu ele, imagini din culisele serialului.

tvhappy.ro a realizat un top 5 al celor mai emoționante imagini cu cele două protagoniste din ”Elif”, Isabella și Selin, imagini pe care vă invităm să le vedeți în colajul foto alăturat.

De trei ori nominalizat la gala ”Latina Turkish Awards”, serialul ELIF poate fi urmărit la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

COMENTARII

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 2 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 3 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 3 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 3 zile

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 3 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »