MIERCURI, 09 OCTOMBRIE 2019

”Totul despre sex 2”, escapada fetelor în unul dintre cele mai luxoase locuri de pe planetă

Viața într-o metropolă precum Manhattan poate fi stresantă. Și, cum ele vor să fie mereu binedispuse, cele patru prietene Carrie, Miranda, Charlotte și Samantha decid că au nevoie de o vacanță, de distracție, multă disctracție. Și unde aleg ele să se distreze în voie? Fix în… to Abu Dhabi. Cam aceasta este, foarte pe scurt, povestea filmului ”Totul despre sex 2”, difuzat de Happy Channel duminică, de la ora 20.00.

Samantha (Kim Cattrall) este cea care decide să își ia prieteniele într-o excursie în însoritul Abu Dhabi, pentru a le reaminti cum era viața înainte să devină familiste. Este fix gura de oxigen de care aveau nevoie Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) și Miranda (Cynthia Nixon). Ele sunt foarte încântate să meargă, ca fetele, într-una dintre cele mai luxoase, mai exotice și mai vii locuri de pe planetă.

Doar că planurile nu le vor ieși așa cum visează cele patru. Iar cireașa de pe tort este reîntâlnirea lui Carrie cu fosta sa mare iubire: Aidan. Se va reaprinde sau nu scânteia, aflați duminică, 13 octombrie, ora 20.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Totul despre sex 2”.

COMENTARII

Cine zice că Moș Crăciun nu poate fi un tânăr sexy?

acum 41 minute

Ne-am obișnuit cu toții cu un Moș Crăciun în vârtsă, cu barbă și plete albe și cu burtă. Dar, dacă Moșul ar fi un tânăr sexy?

Două profesoare se bat pentru a cuceri un tată singur și frumos foc. Marți, la Happy Channel

acum 3 ore

Happy Channel vă invită la o comedie dulce. ”Un Crăciun dulce” (”A Cookie Cutter Christmas”), marți, de la ora 17.00, la Happy Channel.

”Femeie în înfruntarea destinului”, sezonul 3. În curând, în exclusivitate la Happy Channel

acum 5 ore

Ce se va întâmpla cu Bahar, Sarp și copiii lor, veți afla, în curând, în cel de-al treilea sezon al serialului „Femeie în înfruntarea destinului” (”Kadin„/”Woman”), difuzat în premieră și în exclusivitate de postul Happy Channel.

”Clona” și alte super-seriale, în curând, la Happy Channel

acum 2 zile

Happy Channel vă pregătește super-surprize! În curând, veți putea urmări seriale noi, seriale de referință și o revenire mult așteptată.

Află povestea lui Holly, o copilă care reușește să se bucure din nou de Crăciun, după pierderea mamei sale

acum 3 zile

Luni, de la ora 17.00, la Happy Channel aflați emoționanta poveste a unei copile de doar 6 ani, care trece printr-o traumă, după moartea mamei sale.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »