MIERCURI, 09 OCTOMBRIE 2019

”Totul despre sex 2”, escapada fetelor în unul dintre cele mai luxoase locuri de pe planetă

Viața într-o metropolă precum Manhattan poate fi stresantă. Și, cum ele vor să fie mereu binedispuse, cele patru prietene Carrie, Miranda, Charlotte și Samantha decid că au nevoie de o vacanță, de distracție, multă disctracție. Și unde aleg ele să se distreze în voie? Fix în… to Abu Dhabi. Cam aceasta este, foarte pe scurt, povestea filmului ”Totul despre sex 2”, difuzat de Happy Channel duminică, de la ora 20.00.

Samantha (Kim Cattrall) este cea care decide să își ia prieteniele într-o excursie în însoritul Abu Dhabi, pentru a le reaminti cum era viața înainte să devină familiste. Este fix gura de oxigen de care aveau nevoie Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) și Miranda (Cynthia Nixon). Ele sunt foarte încântate să meargă, ca fetele, într-una dintre cele mai luxoase, mai exotice și mai vii locuri de pe planetă.

Doar că planurile nu le vor ieși așa cum visează cele patru. Iar cireașa de pe tort este reîntâlnirea lui Carrie cu fosta sa mare iubire: Aidan. Se va reaprinde sau nu scânteia, aflați duminică, 13 octombrie, ora 20.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Totul despre sex 2”.

COMENTARII

Richard Gere și Diane Lane, într-un film de excepție, duminică, la Happy

acum 3 ore

Duminică seară, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți un film de colecție, o poveste despre iubire, despre a doua șansă: “Nopți în Rodanthe” (”Nights in Rodanthe”). Pelicula, cu Richard Gere și Diane Lane în rolurile principale, este o adaptare după best-sellerul lui Nicholas Sparks.

Ce e de făcut când descoperi că ai moștenit o comoară istorică?

acum 5 ore

Casa amintirilor” (”Legally Tender aka The Thanksgiving House”) este filmul pe care îl puteți urmări vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Aceasta este piesa cu peste 40 de milioane de vizualizări, cântată de protagonistul din serialul”A doua șansă”

acum 8 ore

Pe Kutsi îl puteți urmări de luni până vineri la Happy Channel în serialul ”A doua șansă”, difuzat de la ora 17.00

Întrebarea plutește în aer: au fost sau nu iubiți în viața reală cei doi protagoniști din ”Poldark”. Iată ce zice actrița

acum 1 zile

Pe Eleanor Tomlinson și Aidan Turner îi poți urmări la Happy Channel, de luni până joi, de la ora 23.00, în serialul ”Poldark”.

Drew Barrymore, Jeff Bridges, Macaulay Culkin, despre puterea dragostei, la Happy Channel

acum 1 zile

”Ne vedem dimineață” (”See You in the Morning”), sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »