VINERI, 04 IANUARIE 2019

Trei zile de premiile Emmy la Happy Channel. Începe miniseria ”Queen”, cu Halle Berry

 Din 7 ianuarie, timp de trei zile, la Happy Channel, poți urmări o miniserie premiată cu Emmy și urmărită de peste 104 milioane de telespectatori numai în America, în anul lansării, 1993.  

”Queen” (titlul original ”Alex Haley's Queen”) este ecranizarea romanului scris de Alex Haley: ”Queen: The Story of an American Family”. Lansată în SUA în 1993, pelicula a primit un Premiu Emmy, iar 1994 i-a adus o nominalizare la premiile Globul de Aur. Din disrtribuție fac parte: Halle Berry, Danny Glover, Tucker Stone, Jasmine Guy, Tim Daly, Martin Sheen, Paul Winfield, Raven-Symoné, Ann-Margret.

Miniseria ”Queen” poate fi urmărită la Happy Channel în zilele de 7, 8, 9 ianuarie 2019, de la ora 18.00.

Miniseria spune povestea unei fete de culoare, născută din relația dintre o sclavă de culoare și un bogătaș alb. În timpul Războiului de Secesiune, James Jackson Jr, fiul unui propietar al unei imense plantații, se îndrăgosteste de fiica unui sclav afro-american, Easter. Din relația lor, se naște o fetiță, pe care mama a botezat-o Queen. Bunicul patern al copilei, James Jackson Senior, promite că micuța sclavă va crește pe plantație și va fi eliberată. Din păcate, acesta moare înainte de a-și duce promisiunea la bun sfârșit. Soția proprietarului, Sally Jackson, are alte planuri. Îi desparte pe fiul ei de sclava care i-a dăruit un copil și îl obligă să se însoare cu Elizabeth Perkins, moștenitoarea unei imense plantații de bumbac și a unei averi considerabile.

Micuța Queen este luată de la mama ei și crescută la conac. Aici, ea devine sclava lui Jane, fiica născută în urma acestui mariaj aranjat. În 1861, tatăl copilelor intră în Armata Confederației. Din păcate, acesta moare, iar Queen este alungată de la conac. Din acest punct, începe adevărata dramă a tinerei care va încerca din greu să răzbească atât în lumea albilor, cât și a negrilor.

COMENTARII

Ce spune Özge Özpirinçci despre rolul ei din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 10 ore

Pe Özge Özpirinçci o poți urmări în cel de-al doilea sezon din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate la postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Cum arată Maite Perroni din ”Triumful dragostei” fără machiaj… Este la fel de frumoasă? Iată imaginile

acum 1 zile

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful Dragostei” are o poveste emoționantă ce transmite un mesaj important.

Cennet îl părăsește pe Selim la altar. Care e motivul pentru care ea nu mai vrea să se mărite cu el?

acum 1 zile

Și-au dorit enorm să fie soț și soție. După ce iubirea lor a întâmpinat numeroase obstacole, visul celor doi pare că va deveni realitate. Însă, ajunsă în fața altarului, Cennet face un pas înapoi și îi spune lui Selim că nu se poate mărita cu el. Care să fie motivul? Ce reacție va avea Selim?

”Rolul vieții”, povestea actorului care se face profesor pentru că nu primește niciun rol în filme

acum 4 zile

Visează să devină actor, dar, pentru că nu primește niciun rol, alege să se facă profesor. Și, fix când începe să-I placă la catedră, primește o ofertă: să joace într-o reclamă tv. Aceasta este, pe scurt, povestea filmului ”Rolul vieții”...

”ELIF” a fost declarat cel mai longeviv serial turcesc

acum 4 zile

Tepespectatorii din România vor putea urmări cel mai nou sezon ”Elif” din 3 aprilie.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »