VINERI, 30 NOIEMBRIE 2018

”Un Crăciun cu Holly”, povestea unei copile orfane, care găsește fericirea de Sărbători

”Un Crăciun cu Holly” (”Christmas with Holly”), filmul difuzat luni, de la ora 18.00, la Happy Channel, este o emoționantă poveste a unei copile de doar 6 ani, care reușește să depășească o traumă cu ajutorul celor din jur și se bucură de magia Crăciunului.

Cu o carieră de succes și o viață deloc complicată, Mark Naggle se trezește că viața i se schimbă în momentul în care află că este tutuorele nepoatei sale, Holly. Înainte să moară, mama copilei de doar 6 ani l-a numit tutorele fiicei ei pe Mark. Rolul acesta, însă, îi dă mari bătăi lui Mark. Asta pentru că micuța Holly nu a mai scos un cuvânt după ce mama ei a murit.

Mark renunță la tot și se mută departe de oraș, în speranța ca acestă schimbare o va face pe nepoata lui să vorbească din nou. El se stabilește în casa fraților lui. Însă, Holly tot nu vrea să iasă din carapacea sa. Lângă ei se mută Maggie Conroy, care vrea să deschidă un magazin de jucării în oraș. Între ea și Holly se formează, încet-încet, o legătură. Dar și între Maggie și Mark.

”Un Crăciun cu Holly” (”Christmas with Holly”), luni, 3 decembrie, ora 18.00, la Happy Channel.

COMENTARII

Cum se traduce numele protagonistului din ”Legea familiei”? Iată ce înseamnă ”Bulut”

acum 4 ore

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, în ”Legea familiei”, serialul numărul 1 al Turciei, difuzat în ROmânia, în eclusivitte, de postul Happy Channel.

Cine e copila aceasta cu bucle? O recunoașteți? O vedeți la Happy Channel

acum 5 ore

Îmbrăcată ca un fulg de nea la o serbare școlară. Cine să fie, oare, copila cu bucle din imaginea de mai sus? O recunoașteți? Vă dăm un indiciu: o puteți vedea la Happy Channel, de luni până vineri! Ei, ați ghicit? Răspunsul, mai jos, în articol. * * *...

Iată cum arăta copila din serialul ”ELIF” la doar câțiva anișori. Zici că era o păpușă

acum 1 zile

Serialul turcesc ”Elif” se difuzează de luni până vineri, la Happy Channel, de la ora 13.30, câte două episoade.

”Pasărea Spin”, de marți, până vineri, la Happy Channel

acum 2 zile

"Pasărea spin”, miniseria câștigătoare a 4 Globuri de Aur și a 6 premii Emmy, se poate vedea la Happy Channel. De marți, 19 febuarie, și până vineri, 22 februarie, de la ora 15.30, la Happy aveți o emoționantă poveste a unei iubiri interzise.

Aras Bulut din ”Legea familiei” a fost desemnat „Cel mai bun actor al anului 2018”

acum 2 zile

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în serialul ”Legea Familiei”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în zilele de miercuri și joi, de la ora 20.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »