JOI, 06 IUNIE 2019

Un film de colecție, o poveste absolut minunată: ”Podurile din Madison County”, duminică, la Happy

O poveste de neratat, o poveste ce merită revăzută și re-revăzută. ”Podurile din Madison County” (”The Bridges of Madison County”), duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Laureații premiului Oscar, Clint Eastwood și Meryl Streep sunt cei care dau viață personajelor acestei povești pasionale despre două existențe unite de "Podurile din Madison County". Robert Kincaid este un fotograf solitar, care ajunge în Madison County ca să fotografieze faimoasele poduri de aici pentru revista "National Geographic".

Soție și mamă, Francesca Johnson (Meryl Streep) se mulțumește cu viața simplă pe care o duce. Kincaid ajunge întâmplător la ferma ei. Cei doi se împrietenesc și, de la o prietenie ajund la o dragoste ce le schimbă viețileDin distribuție: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley.

”Podurile din Madison County” (”The Bridges of Madison County”), duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel, un film cu 16 nominalizări și 7 premii primite la festivalurile de film. Pentru rolul ei, Meryl Streep a primit la 11 nominalizări, printre care una la Oscar și o alta la Globurile de Aur, la categoria ”Cea mai bună actriță în rolul principal”.

COMENTARII

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 2 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 2 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 3 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 3 zile

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 3 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »