MARTI, 05 NOIEMBRIE 2019

Urmărește-o pe Meryl Streep în filmul ce i-a adus 11 nominalizări: ”Podurile din Madison County”

Pentru rolul ei din capodopera cinematografică ”Podurile din Madison County”, actrița Meryl Streep a primit la 11 nominalizări pentru diverse premii ale industriei cinematografice, printre care una la Oscar și o alta la Globurile de Aur, la categoria ”Cea mai bună actriță în rolul principal”.

Duminică, de la ora 20.00, Happy Channel difuzează o poveste de neratat, o peliculă ce merită revăzută și re-revăzută: ”Podurile din Madison County” (”The Bridges of Madison County”).

Laureați ai premiului Oscar, Clint Eastwood și Meryl Streep dau viață personajelor principale ale acestei povești pasionale despre două existențe unite de "Podurile din Madison County". Robert Kincaid este un fotograf care ajunge în Madison County pentru a fotografia faimoasele poduri de aici pentru revista "National Geographic". El ajunge la ferma unde locuiește Francesca Johnson (Meryl Streep), o femeie care se mulțumește cu viața simplă pe care o duce. Cei doi se împrietenesc și, de la o prietenie ajung la o dragoste ce le schimbă viețile. Din distribuție: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley.

”Podurile din Madison County” (”The Bridges of Madison County”), duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel, un film cu 16 nominalizări și 7 premii primite la festivalurile de film ale industriei cinematografice.

COMENTARII

Un bărbat sărbătorește Crăciunul în fiecare zi

acum 1 zile

Întreaga poveste a ciudatului bărbat o aflați luni, ora 17.00, la Happy Channel, urmărind filmul “Craciun zi de zi” („Forever Christmas").

Poveste de dragoste cu Warren Beatty și Annette Bening. Duminică, la Happy

acum 1 zile

Duminică, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să fiți martorii o emoționantă ”Poveste de dragoste”, un film cu Warren Beatty și Annette Bening în rolurile principale.

O mai știți pe Kelly din ”Beverly Hills 90210”? O puteți revedea, duminică, la Happy Channel

acum 1 zile

Duminică, de la ora 14.00, telespectatorii o pot revedea pe fruomasa blondă într-un alt rol: acela al unei femei obsedate de muncă, în filmul ”Holidaze: Din nou acasă” (”Holidaze”).

9 întrebări pentru protagonista serialului ”ELIF”

acum 1 zile

Isabella Damla Güvenilir, protagonista serialului ”ELIF”, i-a acordat un interviu lui Vlad Gherman și echipei Happy Channel. Iată, mai jos, câteva întrebări și răspunsuri scurte:

Özge Özberk, protagonista serialului ”A doua șansă”, și-a arătat tatuajul

acum 2 zile

Pe Özge Özberk o puteți urmări la Happy Channel, dând viață personajului Deniz Öztuna din serialul ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »