• MIERCURI, 23 MAI 2018

  Vă plac poveștile de dragoste? Atunci, trebuie să vedeți filmul ”Pensiunea lui Cupidon”

  Cui nu-i place o poveste de iubire cu final fericit? Că filmul ”Pensiunea lui Cupidon” va avea sau nu un final fericit vă veți cnvinge duminică, 27 mai, la Happy Channel, de la ora 18.00.

  Filmul spune povestea lui Tom Campbell, care decide să se înroleze în armată după ce iubita lui, Chelsea, îl părăsește. După o perioadă de la înrolare, Tom revine în orașul natal, pentru a-și vedea bunica, internată în spital. Tom și-ar dori să renunțe la armată și să devină gardă de corp, alături de camaradul lui de arme, Steward. Între timp, bunica lui moare, iar Tom se trezește cu o groază de probleme pe cap. De la achitarea taxelor restante ale acesteia, până la repararea casei în paragină. Tom se îndrăgostrește de o fată din oraș, iar viața lui e schimbă din acel moment. Cum se va schimba, rămâne să aflați duminică, de la ora 18.00, urmărind filmul „Pensiunea lui Cupidon” (”Sweet Surrender”).

  Din distribuție: Adam Mayfield, Arielle Kebbel, Haylie Duff, Sean O'Bryan, Timothy Bottoms.

  COMENTARII

  ”Furia unui jurat”, incredibila poveste a unui criminal, care scapă de pedeapsă

  acum 5 ore

  ”Furia unui jurat” (”One Angry Juror”), filmul pe care îl puteți urmări vineri, de la 20.00, la Happy Channel, spune o poveste incredibilă.

  Berk Atan, din ”Cennet”, a vrut să devină fotbalist, asemeni tatălui său

  acum 7 ore

  Berk Atan, pe care îl puteți urmări în serialul ”Cennet”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, a visat de mic să devină celebru. Însă, nu ca actor.

  ”Femeie în înfruntarea destinului”, lider de audiențe, a doua oară, consecutiv

  acum 1 zile

  Sezonul 2 “Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în premieră și exclusivitate la Happy Channel, a fost săptămâna aceasta, pentru a doua seară consecutiv, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban.

  Aras Bulut, din ”Legea familiei”, total schimbat. L-ai recunoaște cu barba asta uriașă? | Foto în articol

  acum 1 zile

  Serialul ”Legea familiei” este difuzat, în exclusivitate și în premieră, de Happy Channel, miercurea și joia, de la ora 20.00.

  Reacția actriței Amy Beth Hayes, când s-a văzut la TV în serialul ”Mr. Selfridge”: ”Am plâns mult!”

  acum 1 zile

  Amy Beth Hayes o interpretează pe Kitty în serialul ”Mr. Selfridge”, serial difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »