VINERI, 08 MARTIE 2019

“Vecinul din vacanță”, o frumoasă poveste de iubire, sâmbătă, la Happy Channel

Sâmbătă, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să fiți martorii unei frumoase și interesante povești de iubire ce se înfiripă între protagoniștii filmului “Vecinul din vacanță” (”Love at the Shore”).

Jenna Thompson este o mama singură și o scriitoare de succes. Ea scrie romane pentru adolescenți. Ea le-a promis celor doi copii ai săi, Nick (Luke Loveless) și Ally (Reagan Shumate), o vacanță la mare. Însă, mai are doar cinci săptămâni pentru a trimite următorul roman catre edititură. Pentru că nu vrea să își dezamăgească fiul și fiica, Jenna găsește soluția ideală: va duce copiii la mare și, în timp ce ei se vor distra, ea își va termina romanul, După ce se cazează, își cunosc noul vecin, surferul Lucas McKinnon. Doar că acesta este mult prea gălăgios, iar Jenna are nevoie de liniște pentru a putea scrie. Cu toate acestea, după Lucas se împrietenește cu cei doi copii ai ei, Jenna începe să vadă o altă față a lui Lucas. Și între ei începe să se înfiripe ceva…

COMENTARII

”La filmările pentru «Valurile vieții» am învățat să mă cațăr în copaci”, a declarat actrița care o interpretează pe Asli

acum 7 ore

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

A donat încasările de pe urma unui super-spectacol! Ce suflet nobil e actorul care îl interpretează Vartolu în ”Legea familiei”

acum 9 ore

Actorul Erkan Kolçak Köstendil este cel care îl interpretează pe maleficul Vartolu Saadettin din serialul ”Legea familiei”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00.

Ai fi crezut asta despre frumușelul din ”Poldark”? Iată care este talentul său ascuns

acum 1 zile

Pe Aidan Turner îl puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până vineri, de la ora 23.00.

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 4 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 4 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »