Anahi, fostul star RBD, a publicat o imagine rară cu băiatul său. Cum apare vedeta alături de fiul ei

Publicat pe 03.08.2022 la 19:40 Actualizat pe 03.08.2022 la 21:40

Anahi face parte din grupul adolescenților care au făcut furori în urmă cu 16 ani. Pe tot mapamondul se știa despre starurile din Rebelde și, pe atunci, se bucurau de o notorietate la care doar puteau visa cândva. Anii au trecut, iar în prezente ei nu se pot dezlipi de eticheta de demult și nu le prinde deloc rău, căci au încă de câștigat!

Anahi

Getty Premium

Timpul a trecut, însă ecoul aplauzelor încă se poate auzi pentru cei care au scris istorie cu trupa Rebelde. Printre ei se numără și Anahi, o figură pe cât de controversată pe atât de iubită. Ea a provocat în jurul ei multe reacții și asta pentru că încă de tânără a decis să apeleze la mici intervenții de natură estetică, iar fanii nu erau tocmai deschiși să o vadă transformată.

Anahi de altă dată este istorie! În prezent, starul RBD își strânge la piept propriii copii

Cu anii, ea a ales să apeleze doar de puține ori la mici intervenții non-invazive care să o ajute să-și mențină frumusețea. Acele ceasornicului s-au învârtit repede și de la tânăra adolescentă și domnișoară care adora să fie perfectă din cap până-n picioare și înconjurată de zeci de bărbați, ea a devenit o familistă convinsă și mamă a doi copii superbi.

Nu a renunțat cu totul la plăcerile sale, ba chiar de curând a recunoscut că a apelat la o operație de rinoplastie pentru a-și păstra un nas perfect! Însă s-a schimbat faptul că nu mai are aceeași viață plină de petreceri și concerte așa cum era înainte.

Acum prioritatea sunt copiii său, doi băieți superbi pe care îi are împreună cu Manuel Velasco Coello, alături de care are o relație de 7 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: 10 lucruri pe care nu le știai despre Anahí din “Rebelde”. Evoluția vedetei de la începuturi și până în prezent

De 18 ani trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Manuel Velasco Coello, iar din rodul dragostei au crescut frumos doi copii strălucitori! Anahi pare să fi lăsat deoparte cariera și viața mediatică, alegând viața de familie și confortul dragostei copiilor săi, dar și a soțului ei.

Anahí s-a născut în anul 1983 parinții ei fiind Enrique Puente si Marichelo Portilla. La doi ani și-a început cariera în emisiunea Chiquilladas și timp de mai mulți ani a fost imaginea mărcii de răcoritoare Fanta și a jucat în mai multe filme și telenovele.

În articolul

Anahi, fostul star RBD, a publicat o imagine rară cu băiatul său. Cum apare vedeta alături de fiul ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x