Andrés García întâmpină probleme de sănătate. Care este motivul pentru care marele actor nu se poate ridica din pat

Publicat pe 21.08.2022 la 21:01 Actualizat pe 21.08.2022 la 12:55

Andrés García întâmpină probleme de sănătate. Care este motivul pentru care marele actor și-a îngrijorat fanii și a mărturisit că nu se mai poate ridica din pat.

Andrés García se afl[ pe covorul roșu și zâmbește

Andrés García, în cadrul Billboard Latin Music Awards. 28 aprilie 2005

Getty Images

Andrés García a vorbit pentru prima dată despre problema care îl reține să se mai ridice din pat. Se pare că din cauza unei căzători, celebrul actor nu mai poate face cele mai simple mișcări. Într-un interviu acord recent, acesta a mărturisit toate problemele prin care trece.

După o căzătură în casa sa din Acapulco, Andrés García a rămas imobilizat și cu dureri mai mari decât și-ar fi imaginat vreodată.

Andrés García întâmpină probleme de sănătate

Protagonistul telenovelei “El privilegio de amar” a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat odată cu operația pe care a realizat-o în zona spatelui în anul 2016. Doctorii i-au realizat plăci de titan pe care i le-au atașat pentru a scăpa de dureri.

“Eram într-un magazin de pălării, probam câteva și dintr-o dată din cauza genunchilor sau a plăcii de titan de la coloană, mi-am pierdut echilibrul și am căzut din picioare.”, a declarat actorul într-un interviu telefonic pentru “El chismorreo”, conform Univision.com. Actorul în vârstă de 80 de ani a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul și care este motivul pentru care la momentul actual se află țintuit la pat, fără posibilitatea de a se mișca în voie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andrés García spune că în timp și-a pierdut forța unuia dintre picioare și de-a lungul timpului s-a lovit de mai multe obiecte din casă atunci când a fost nevoit să se deplaseze.

“Îmi alegeam o pălărie și chiar în acel moment mi-am pierdut echilibrul pe unul dintre picioare, pentru că nu știu din ce motiv de când cu operația din zona spatelui mi-am pierdut foța în picioare și am căzut. A fost un loc foarte prost ales, pentru că eram lângă un perete și am dărâmat toate pălăriile.”, a spus actorul.

Andrés García vorbește despre viața sa după operație

Cu toate că problemele sale de sănătate nu l-au lăsat să-și trăiască viața la nivel maxim, unul dintre copiii săi a avut întotdeauna grijă ca vedeta să aibă parte de cele mai bune îngrijiri. În timpul vizitei doctorului, acesta a constatat că a reușit să capete tot mai multe vânătăi din cauza căzăturii.

Astfel, Andrés García a fost nevoit să obțină mai multe radiografii în zona coastelor pentru a vedea dacă acestea nu sunt rupte. Actorul resimte mari dureri în partea dreaptă a corpului.

Acesta și-a obișnuit fanii să-și împărtășească momentele personale pe paginile de socializare. De asemenea, a făcut publice și momentele în care nu s-a simțit în formă din cauza stării de sănătate precară. Din cauza căzăturii, marea vedetă a mărturisit că resimte loviturile într-o mod foarte dureros.

“Merg de parcă m-aș fi bătut. Și acum stau în pat fără să mă mișc și aștept să treacă durerea. Cred că va mai dura câteva zile.”, a spus acesta. Garcia a specificat că preferă să se odihnească în propria casă, decât într-o cameră de spital.

“Nu aș vrea să cad încă o dată pentru că va trebui să mă internez în spital. Vom vedea ce se întâmplă.”, a concluzionat acesta.

În articolul

Andrés García întâmpină probleme de sănătate. Care este motivul pentru care marele actor nu se poate ridica din pat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x