Angelique Boyer și fiul lui Sebastián Rulli se înțeleg atât de bine încât călătoresc împreună. Iată dovezile

Publicat pe 29.11.2022 la 13:36 Actualizat pe 29.11.2022 la 14:02

Angelique Boyer și fiul lui Sebastián Rulli se înțeleg atât de bine încât călătoresc împreună. Iată dovezile.

Angelique Boyer poartă o rochie galbenă fără mâneci cu decolteu și zâmbește

Angelique Boyer în cadrul unei sesiuni foto pentru telenovela El Amor Invencible'

Profimedia Images

Angelique Boyer a demonstrat de-a lungul timpului că este o mamă vitregă de excepție. Contrar tuturor poveștilor din folclor, vedeta din “Rebelde” a ținut să-l laude întotdeauna pe fiul lui Sebastian Rulli. Santiago este fructul iubirii dintre actor și Cecilia Galliano. Tânărul are 12 ani.

Angelique Boyer și fiul lui Sebastian Rulli se înțeleg atât de bine încât călătoresc împreună

Nu mai există niciun dubiu asupra faptului că fiul actorului Sebastian Rulli a reușit să câștige atenția fanilor într-o timp foarte scurt. Are 12 ani și este extrem de înalt, iar fotografiile postate în mediul online demonstrează acest lucru. Cu toate că relația dintre Cecilia Galliano și celebrul actor nu a rezistat trecerii timpului, tatăl și fiul și-au sudat o relație care astăzi arată perfect. Dacă de obicei imaginile cu tânărul a fost destul de rare în mediul online, asta s-a datorat faptului că Sebastian Rulli a ținut să-i păstreze intact dreptul la alegere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De mic copil, Santiago a fost ferit de mediul online, iar doar recent Sebastian Rulli i-a lăsat la vedere chipul. Dacă acest aspect al vieții sale a fost atins de multe ori în decursul timpului, relația dintre Angelique Boyer și Santiago a intrat de fiecare dată în atenția jurnaliștilor, dar și a fanilor. Actrița și partenerul său nu își doresc să se căsătorească și nici să devină părinți, iar acest lucru l-au specificat foarte clar în fiecare interviu pe care l-au oferit. Cu toate acestea, nu evită să-și petreacă timpul alături de familie, în special lângă Santiago.

Nu de puține ori Angelique Boyer a fost cea care le-a arătat tuturor călătoriile în care a pornit alături de partener și fiul acestuia. În luna august a anului 2015, cei trei au călătorit împreună la Disneyland Paris. Într-o altă perioadă, Sebastian Rulli a fotografiat-o pe actriță alături de fiul său într-o sală de jocuri.

“Iubirile mele îmi împărtășesc pasiunea. Chiar dacă este doar un joc, condus destul de bine.”, a scris Sebastian Rulli în dreptul unei fotografii în care apare Angelique Boyer alături de Santiago într-o sală de jocuri pe motociclete.

Angelique Boyer și Sebastian Rulli formează un cuplu unit

Au trebuit să treacă 6 ani pentru ca cei doi să publice o altă fotografie de familie. În luna aprilie a lui 2022, cei doi au călătorit în Spania cu o parte a familiei lui Sebastian Rulli și au profitat de ocazie pentru a ține aceste momente drept amintire.

“Vacanță sau balsam pentru inimă și suflet? Diferențele sunt multe. După ce a trecut pandemia și problemele de sănătate ale tatălui meu ( adevărul e că ești un luptător adevărat și de admir) au venit zilele în care să împărțim împreună zâmbete, îmbrățișări și momente importante cu familia. Este singurul lucru de care aveam nevoie cu adevărat și adevărul e că am avut și eu nevoie foarte mult.

Acolo unde există iubire, există fericire. Nu există probleme dacă știi cum să le depășești. Felicitări familiei Rulli pentru că atunci când suntem împreună timpul trece zburând și chiar dacă distanța ne desparte, este ca și cum n-ar exista.”, a scris Sebastian Rulli.

În articolul

Angelique Boyer și fiul lui Sebastián Rulli se înțeleg atât de bine încât călătoresc împreună. Iată dovezile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x