VINERI, 08 DECEMBRIE 2017

Ăsta e cel mai emoționant mesaj primit de Marian Râlea. Citește-l și tu!

 De când și-a făcut pagină pe Facebook, Marian Râlea poate intra mai ușor în contact cu fanii săi. Zilnic, actorul primește numeroase mesaje, iar postările sale, spun cei care îi urmăresc pagina, sunt balsam pentru suflet.

Unul dintre cele mai emoționante mesaje l-a primit de la un telespectator, care i-a mărtusit că îl descoperă cu mare bucurie pe omul și actorul Râlea prin intermediul rețelei de socializare.

Sunt surprins plăcut de apariția ta aici, pe rețeaua aceasta de socializare, și sunt încântat de ceea ce spui și că încerci să aduci o rază de lumină și optimism în sufletele încătușate ale copiilor mari care am crescut alături de tine acum zeci de ani. Într-o societate în care absorbim toate mizeriile prin media și știri pesimiste și minciună și grotescul naturii umane, mă bucur infinit să văd că există persoane care încearcă să spargă acest nor negru ce a cuprins omenirea, cu razele lor de speranță și optimism! Să îți dea Dumnezeu sănătate Magi să ne poți crește în continuare pe noi copiii tăi ce au ajuns adulți, poate unii dintre noi îmbătrâniți inainte de timp sau încercați mai mult sau mai puțin de viață și de labirintul ei spre fericire și împlinire! Toate cele bune, Vrăjitorule simpatic ce ești!

COMENTARII

Serialul britanic “Downton Abbey” a intrat în Cartea Recordurilor

acum 7 zile

Happy Channel difuzează serialul ”Downton Abbey” în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00, câte două epizoade pe zi.

Modificări în grila de programe Happy Channel

acum 10 zile

Din 4 noiembrie, în grila de programe Happy Channel vor apărea mai multe modificări. Final de serial, filme noi, reveniri în grilă și schimbarea orei de difuzare a unuia dintre serialele turcești difuzate în exclusivitate de Happy Channel.

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel te invită la o comedie spumoasă

acum 12 zile

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel te invită la o comedie spumoasă: ”Luna recoltei” (”Harvest Moon”).

Un film de excepție cu Joaquin Phoenix și Emma Stone, sâmbătă, la Happy Channel

acum 18 zile

Sâmbătă, de la ora 20.00, Happy Channel difuzează un film de excepție, scris și regizat de către Woody Allen: ”În lipsa rațiunii” (”Irrational Man”).

Modificări în grila de programe Happy Channel, valabile din octombrie

acum 48 zile

Octombrie vine, la Happy Channel, cu schimbări în grila de programe.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »