VINERI, 08 DECEMBRIE 2017

Ăsta e cel mai emoționant mesaj primit de Marian Râlea. Citește-l și tu!

 De când și-a făcut pagină pe Facebook, Marian Râlea poate intra mai ușor în contact cu fanii săi. Zilnic, actorul primește numeroase mesaje, iar postările sale, spun cei care îi urmăresc pagina, sunt balsam pentru suflet.

Unul dintre cele mai emoționante mesaje l-a primit de la un telespectator, care i-a mărtusit că îl descoperă cu mare bucurie pe omul și actorul Râlea prin intermediul rețelei de socializare.

Sunt surprins plăcut de apariția ta aici, pe rețeaua aceasta de socializare, și sunt încântat de ceea ce spui și că încerci să aduci o rază de lumină și optimism în sufletele încătușate ale copiilor mari care am crescut alături de tine acum zeci de ani. Într-o societate în care absorbim toate mizeriile prin media și știri pesimiste și minciună și grotescul naturii umane, mă bucur infinit să văd că există persoane care încearcă să spargă acest nor negru ce a cuprins omenirea, cu razele lor de speranță și optimism! Să îți dea Dumnezeu sănătate Magi să ne poți crește în continuare pe noi copiii tăi ce au ajuns adulți, poate unii dintre noi îmbătrâniți inainte de timp sau încercați mai mult sau mai puțin de viață și de labirintul ei spre fericire și împlinire! Toate cele bune, Vrăjitorule simpatic ce ești!

COMENTARII

Cine este copilașul cu ochii mari și negri? Îl vedeți doar la Happy Channel

acum 4 zile

Cine îl recunoaște pe băieţelul cu ochii mari și negri din imaginea de mai sus? Acum a crescut muuult muuult și este foarte înalt. Îl vedeți doar la Happy Channel.

Criss și Vlad, în celebra scenă din filmul ”Titanic”. Iată ce a ieșit

acum 5 zile

Una dintre cele mai celebre secvențe din filmul ”Titanic”, cu Leonardo Di Caprio și Kate Winslet în rolurile principale, este cea în care cei doi stau la prova, cu brațele întinse în lateral.

Vlad Gherman e pus rău pe glume! Iată ce i-a făcut iubitei sale, Cristina Ciobănașu

acum 8 zile

Că Vlad Gherman este pasionat de fotografie, știți cu toții. Că îi place să facă fotografii, la fel, știu toți fanii. Dar ce iese când le combină pe amândouă, iar dacă subiectul este Cristina Ciobănașu... ce poate ieși?

Vlad Gherman s-a făcut băiat rău. Iată-l cum arată cu noul look

acum 9 zile

Vlad Gherman i-a surprins pe internauți cu o fotografie în care apare total schimbat. Cu cercel negru în ureche, lanț la gât, brățări la mână, tunsoare nouă, Vlad întruchipează perfect tipul băiatului rău din cartier.

Modificări în programul Happy Channel de la data de 1 iulie

acum 22 zile

Prima zi de iulie aduce, la Happy Channel, o serie de schimbări în grila de programe. În iulie se vor schimba orele de difuzare, dar vor apărea și seriale noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »