VINERI, 02 FEBRUARIE 2018

Ăsta este… ”fructul oprit” pentru Criss și Vlad. Iată de ce nu au voie ei să se atingă

După ce ne-au spus ce planuri au pentru 2018 și care sunt noutățile din grila Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman ne vorbesc despre personajele lor din serialul ”Fructul Oprit”. În producția ce poartă semnătura inconfundabilă a Ruxandrei Ion, Cristina Ciobănașu o interpretează pe Ana, iar Vlad Gherman este Ioan.

De la Victor și Miruna din “O grămadă de caramele” (Happy Channel), ați trecut la Ioan și Ana, din “Fructul oprit”. Cum sunt noile voastre personaje?

Mai bine zis de la un serial filmat integral cu telefonul mobil la un serial filmat cu camere de cinema. Este primul serial românesc care se bucură de atenția celor mai pricepuți oameni din domeniu. Ne bucurăm de locații adevărate care aduc veridicitate poveștii, ne bucurăm de o distribuție de excepție și ne bucurăm de o super imagine. Trecerea de la Victor și Miruna la Ioan și Ana a fost una ca de la cer la pământ, dar în meseria asta astfel de tranziții sunt firești și trebuie fiecare personaj abordat cu mare seriozitate. Trebuie să îi cunoști povestea, trecutul, să știi ce mănâncă de dimineață, care este ritualul lui zilnic și tot așa.

Ați trecut printr-o schimbare de look de dragul personajelor?

În afară de anumite tipuri de haine sau părul mai scurt sau mai lung, în funcție de cerință, nu am făcut. Mă refer la schimbări de tipul mai mulți mușchi, mai slab, mai gras, etc. Nu am fost nevoiți să facem, dar bineînțeles că am putea face așa ceva, dacă ni s-ar cere.

Cristina, cât durează pregătirea ta pentru a deveni Ana? Machiaj și coafat...

Nu durează foarte mult. Momentan, Ana e la vârsta la care nu se machiază foarte mult.

În viața de zi cu zi, ce reprezintă fructul oprit pentru voi?

Dulciurile! 

Serialul poate fi urmărit în fiecare miercuri, de la 20:00, la Antena 1.

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România. Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești.

Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu pot fi urmăriți în “Fructul oprit”.

COMENTARII

Duminică, o dramă de excepție, cu Eva Mendes și Keira Knightley, la Happy Channel

acum 2 zile

Petru duminică, de la ora 20.00, Happy Channel v-a pregătit filmul ”Aventura de-o noapte” (”Last Night”), o dramă de expepție în care Keira Knightley și Sam Worthington joacă un cuplu în care luptă cu ispitele.

Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă, mărturisiri din culisele serialului “Fructul oprit”

acum 3 zile

Talentate și îndrăgite de public, Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă pot fi urmărite, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, în cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”, la Antena 1.

Vlad Gherman, de la bebeluș, la adultul de astăzi. Un cadou emoționant din partea fanilor

acum 3 zile

Vlad Gherman a primit un nou cadou frumos și emoționant, totodată, din partea fanilor săi. Este vorba despre un colaj foto din patru imagini cu Vlad în diferite ipostaze, de la bebeluș de doar câteva luni, la adultul de astăzi. Plăcut impresionat, Vlad Gherman a publicat...

Iată care este numele complet al lui Vlad Gherman. Nepoțica lui l-a ”dat de gol”

acum 25 zile

Vlad Gherman, care prezintă emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, și îl interpretează pe Ioan în serialul ”Fructul Oprit”, a dezvăluit care este numele lui complet. Într-o postare pe contul său de Instagram, Vlad a mărturisit că nepoțica sa,...

Andreas Petrescu, AZI, de la 17.30, la ”CulTOUR”: “Nu aş renunţa niciodată!”

acum 26 zile

Scenarist și actor, Andreas Petrescu este invitatul lui Criss şi Vlad, astăzi, la “CulTOUR”, unde va răspunde celor 61 de întrebări propuse de aceştia.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »