• VINERI, 02 FEBRUARIE 2018

  Ăsta este… ”fructul oprit” pentru Criss și Vlad. Iată de ce nu au voie ei să se atingă

  După ce ne-au spus ce planuri au pentru 2018 și care sunt noutățile din grila Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman ne vorbesc despre personajele lor din serialul ”Fructul Oprit”. În producția ce poartă semnătura inconfundabilă a Ruxandrei Ion, Cristina Ciobănașu o interpretează pe Ana, iar Vlad Gherman este Ioan.

  De la Victor și Miruna din “O grămadă de caramele” (Happy Channel), ați trecut la Ioan și Ana, din “Fructul oprit”. Cum sunt noile voastre personaje?

  Mai bine zis de la un serial filmat integral cu telefonul mobil la un serial filmat cu camere de cinema. Este primul serial românesc care se bucură de atenția celor mai pricepuți oameni din domeniu. Ne bucurăm de locații adevărate care aduc veridicitate poveștii, ne bucurăm de o distribuție de excepție și ne bucurăm de o super imagine. Trecerea de la Victor și Miruna la Ioan și Ana a fost una ca de la cer la pământ, dar în meseria asta astfel de tranziții sunt firești și trebuie fiecare personaj abordat cu mare seriozitate. Trebuie să îi cunoști povestea, trecutul, să știi ce mănâncă de dimineață, care este ritualul lui zilnic și tot așa.

  Ați trecut printr-o schimbare de look de dragul personajelor?

  În afară de anumite tipuri de haine sau părul mai scurt sau mai lung, în funcție de cerință, nu am făcut. Mă refer la schimbări de tipul mai mulți mușchi, mai slab, mai gras, etc. Nu am fost nevoiți să facem, dar bineînțeles că am putea face așa ceva, dacă ni s-ar cere.

  Cristina, cât durează pregătirea ta pentru a deveni Ana? Machiaj și coafat...

  Nu durează foarte mult. Momentan, Ana e la vârsta la care nu se machiază foarte mult.

  În viața de zi cu zi, ce reprezintă fructul oprit pentru voi?

  Dulciurile! 

  Serialul poate fi urmărit în fiecare miercuri, de la 20:00, la Antena 1.

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România. Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești.

  Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu pot fi urmăriți în “Fructul oprit”.

  COMENTARII

  Top 10 întâlniri cu scântei dintre Maria și Soraya Montenegro, în ”Sărmana Maria”

  acum 12 ore

  “Sărmana Maria” se difuzează și la postul de televiziune Happy Channel. De luni până vineri, de la ora 16.00, vei putea urmări câte PATRU episoade din serialul ce o are pe Thalia în rolul principal.

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, mărturisiri despre experiența lor de suflet: “Este măgulitor!”

  acum 5 zile

  Au cucerit numeroși telespectatori cu rolurile lor din “Fructul oprit”, iar pe parcursul difuzării serialului la Antena 1 au primit foarte multe reacții. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trăit, în ultimele luni, una dintre cele mai frumoase experiențe profesionale,...

  La ”PoveștiCOOL”, află cum i-a schimbat experiența serialului “Fructul oprit” pe Michaela Prosan și Petru Păun

  acum 11 zile

  Prezentatori ai emisiunii “PoveștiCOOL”, de la Happy Channel, dar și actori în producția “Fructul oprit”, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au stat de vorbă cu colegii lor din serial despre una dintre cele mai mari experiențe profesionale trăite.

  Ioan încearcă s-o avertizeze pe Ana: “Ascultă-mă! Alex te minte!”. ÎN SEARA ASTA, în ”Fructul oprit”

  acum 13 zile

  Răsturnări de situație în cel de-al 17-lea episod al serialului “Fructul oprit”! În această seară, de la ora 20.00, Ioan este mai hotărât ca niciodată să dea cărțile pe față și să le arate tuturor care este adevărata relație din Sonia și Alex.

  Ce surprize le-au pregătit Criss și Vlad telespectatorilor Happy Channel, în această sâmbătă, la "Povești COOL"

  acum 18 zile

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor Happy Channel o nouă ediție Povești COOL, în această sâmbătă (5 mai), de la ora 15.30.  Care sunt ultimele premiere în materie de filme? Criss și Vlad le oferă fanilor câteva propuneri de...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »