• VINERI, 02 FEBRUARIE 2018

  Ăsta este… ”fructul oprit” pentru Criss și Vlad. Iată de ce nu au voie ei să se atingă

  După ce ne-au spus ce planuri au pentru 2018 și care sunt noutățile din grila Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman ne vorbesc despre personajele lor din serialul ”Fructul Oprit”. În producția ce poartă semnătura inconfundabilă a Ruxandrei Ion, Cristina Ciobănașu o interpretează pe Ana, iar Vlad Gherman este Ioan.

  De la Victor și Miruna din “O grămadă de caramele” (Happy Channel), ați trecut la Ioan și Ana, din “Fructul oprit”. Cum sunt noile voastre personaje?

  Mai bine zis de la un serial filmat integral cu telefonul mobil la un serial filmat cu camere de cinema. Este primul serial românesc care se bucură de atenția celor mai pricepuți oameni din domeniu. Ne bucurăm de locații adevărate care aduc veridicitate poveștii, ne bucurăm de o distribuție de excepție și ne bucurăm de o super imagine. Trecerea de la Victor și Miruna la Ioan și Ana a fost una ca de la cer la pământ, dar în meseria asta astfel de tranziții sunt firești și trebuie fiecare personaj abordat cu mare seriozitate. Trebuie să îi cunoști povestea, trecutul, să știi ce mănâncă de dimineață, care este ritualul lui zilnic și tot așa.

  Ați trecut printr-o schimbare de look de dragul personajelor?

  În afară de anumite tipuri de haine sau părul mai scurt sau mai lung, în funcție de cerință, nu am făcut. Mă refer la schimbări de tipul mai mulți mușchi, mai slab, mai gras, etc. Nu am fost nevoiți să facem, dar bineînțeles că am putea face așa ceva, dacă ni s-ar cere.

  Cristina, cât durează pregătirea ta pentru a deveni Ana? Machiaj și coafat...

  Nu durează foarte mult. Momentan, Ana e la vârsta la care nu se machiază foarte mult.

  În viața de zi cu zi, ce reprezintă fructul oprit pentru voi?

  Dulciurile! 

  Serialul poate fi urmărit în fiecare miercuri, de la 20:00, la Antena 1.

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România. Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești.

  Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu pot fi urmăriți în “Fructul oprit”.

  COMENTARII

  Reacțiile fanilor după ce s-a anunțat că, în ”Fructul Oprit”, Cristina Ciobănașu are o fetiță

  acum 3 ore

  În acest sezon o veți cunoaște și pe Mara, fiica Anei Caragea, în vârstă de 6 anișori. Pe rețelele de socializare, Cristina Ciobănașu le-a făcut cunoștință fanilor cu Maria Nicole, cea care o va interpreta pe fiica sa în sezonul 2 din ”Fructul Oprit”.

  Școala Internațională de Vară Bucharest Summer University 2018

  acum 2 zile

  De 10 ani, Fundația ”Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României” este Partener Educațional al acestui prestigios eveniment academic internațional.

  Ați văzut clipul ăsta cu Cristina Ciobănașu? Iată ce spune ea despre Ana, personajul ei din ”Fructul Oprit”

  acum 2 zile

  Produs de Ruxandra Ion, sezonul 2 al serialului ”Fructul Oprit” are la bază un scenariu realizat de Radu Grigore și Simona Macovei, iar regia este semnată de Ruxandra Ion, Cătălin Bugean și Radu Grigore. Din echipa de producţie a serialului mai face parte şi Cătălin Simioană - director de imagine.

  Bogdan Iancu, în noul sezon “Fructul oprit”. Iată ce rol va avea

  acum 2 zile

  Produs de Ruxandra Ion, sezonul 2 are la bază un scenariu realizat de Radu Grigore și Simona Macovei, iar regia este semnată de Ruxandra Ion, Cătălin Bugean și Radu Grigore. Din echipa de producţie a serialului mai face parte şi Cătălin Simioană - director de imagine.

  Mesajul lui Vlad i-a speriat pe fanii serialului ”Fructul Oprit”: ”Serialul merge mai departe... cu sau fără...”

  acum 3 zile

  ”Încă puțin până la sezonul 2! Vă mulțumesc mult pentru colaje și mesaje! Vă mulțumesc pentru tot. Serialul merge mai departe... cu sau fără Ioan! Mai sunt personaje de îndrăgit și multe alte personaje noi ”, este mesajul pe care Vlad Gherman l-a postat...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »