MARTI, 17 MARTIE 2020

Atunci, doar un copil inocent...acum, se bucură de faimă în toată lumea! Cine să fie?

Eva Longoria   instagram/eva longoria

 Este actriță, este frumoasă și are tot ce își dorește. Apogeul carierei l-a atins odată cu rolul din serialul american ‘’Neveste disperate’’. Nu cred că mai încape îndoială că fetița din fotografie este chiar Eva Longoria.

Frumoasa vedetă este recunoscătoare pentru tot ce i-a oferit viața. Și pentru a-și arăta recunoștința, actrița a făcut o călătorie în timp. Într-o postare pe rețelele de socializare, Eva Longoria împărtășește fanilor săi un moment din copilăria sa.

Îmbrăcată într-o rochie cu volănașe, cu părul prins în două codițe și cu un zâmbet pe chip, micuța Eva este pur și simplu adorabilă. Probabil că pe atunci nu se gândea că va ajunge un star internațional.

‘’Sunt recunoscătoare pentru încă un an...mulțumesc familiei și prietenilor pentru dragostea dăruită!’’, este mesajul emoționant pe care îl transmite actrița.

Eva Longoria poate fi urmărită interpretând rolul Gabriellei Solis, în serialul ‘’Neveste disperate’’, sâmbătă și duminică, după filmul de la 20:00, pe Happy Channel.

COMENTARII

A crescut, dar are același ‘’chip de înger’’! Iată transformarea Danielei Aedo!

acum 2 zile

O știi din serialul mexican ’’Îngerașul’’. Te-a cucerit cu inocența și drăgălășenia ei. Pe atunci era doar o copilă, cu un imens talent. Între timp, a devenit o frumoasă domnișoară, dar a rămas la fel de talentată.

Cine este Emre Kivilcim? Află mai multe despre chipeșul actor din ‘’Elif’’

acum 2 zile

Emre Kivilcim s-a născut pe 2 septembrie 1988, la Istanbul. Are 182 cm înălțime si cântărește aproximativ 78 de kilograme. Are un frate mai mare, Yunus, și o soră mai mică. I-a plăcut de mic să fie în centrul atenției, fiind selectat să fie personaj într-o reclamă cu mâncare pentru copii.

Criss și Vlad sărbătoresc cei mai frumoși 8 ani din viața lor!

acum 15 zile

Îi știi de pe vremea când jucau în serialul-fenomen ''Pariu cu viața''. Încă de atunci, de la începuturile carierei lor în actorie, cei doi se iubesc nebunește. Sau mai bine spus, se iubesc ca doi copii.

Alp Navruz nu refuză provocările! Ce a făcut actorul

acum 17 zile

L-ai văzut în diferite roluri în serialele turcești, dar așa nu l-ai mai văzut. Alp Navruz, călare pe un cal, într-un peisaj desprins parcă din filmele cu cowboy.

Demet Özdemir face o declarație de dragoste! Pe cine iubește frumoasa actriță

acum 18 zile

Demet Özdemir (Sanem, în ‘’Vis de iubire’’) își declară dragostea față de cea mai importantă persoană din viața ei. Într-o postare pe contul său de Instagram, actrița îi adresează mamei sale cele mai frumoase cuvinte.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »