MIERCURI, 11 MARTIE 2020

Batuhan Eksi este visul oricărei femei! Ce veste uimitoare le dă fanelor!

Batuhan Eksi   instagram/batuhan eksi

 Unul dintre cei mai sexy actori din Turcia dă cărțile pe față, într-un interviu acordat recent. Batuhan Eksi (29 de ani) are tot ce vrea, dar tânjește după mai mult.

Deși cariera îl ține ocupat, Batuhan își face timp și pentru el. Printre hobby-urile sale se numără lecțiile de franceză, dar și cele de pian:’’Mereu am fost atras de sunetul pianului, așa că am început să iau lecții de pian, dar și lecții de franceză. Asta mă ajută să mă simt bine’’.

Întrebat daca visa în copilărie să devină actor, turcul dă un răspuns neașteptat: ‘’Nu, trebuia să fiu doctor. Eu și colegii mei aveam acest vis, dar în cele din urmă, devii ceea ce te completează cel mai bine’’.

Frumosul actor se bucură nespus de faimă, însă are și anumite nemulțumiri. Nu poate înțelege persoanele care îl judecă fără să îl cunoască.

Deși are un corp perfect, Batuhan nu s-ar vedea în postura de model. El spune că:’’Nu sunt foarte bun în a poza, dar voi încerca să îmbunătățesc acest aspect’’.

Spre bucuria admiratoarelor, actorul turc este singur și fără obligații:’’Locuiesc cu familia. Nu sunt căsătorit și nici nu am iubită’’. Vestea le dă speranțe fanelor, cu siguranță.

Batuhan Eksi nu te place dacă...nu iubești animalele la fel de mult cum o face el! Dragostea pentru animale este una dintre slăbiciunile vedetei, care postează des fotografii alături de adorabilele patrupede pe rețelele de socializare.

Actorul are planuri mari. Vrea să călătorească în cât mai multe locuri de pe mapamond. Dacă o va face singur sau însoțit, rămâne de văzut.

Descoperă-l pe Batuhan Eksi în serialul ’’A doua șansă’’, de luni până vineri, de la 11:30 și în ‚’’Ține-mă de mână’’, în fiecare marți, de la 20:00, doar la Happy Channel.

COMENTARII

A crescut, dar are același ‘’chip de înger’’! Iată transformarea Danielei Aedo!

acum 2 zile

O știi din serialul mexican ’’Îngerașul’’. Te-a cucerit cu inocența și drăgălășenia ei. Pe atunci era doar o copilă, cu un imens talent. Între timp, a devenit o frumoasă domnișoară, dar a rămas la fel de talentată.

Cine este Emre Kivilcim? Află mai multe despre chipeșul actor din ‘’Elif’’

acum 2 zile

Emre Kivilcim s-a născut pe 2 septembrie 1988, la Istanbul. Are 182 cm înălțime si cântărește aproximativ 78 de kilograme. Are un frate mai mare, Yunus, și o soră mai mică. I-a plăcut de mic să fie în centrul atenției, fiind selectat să fie personaj într-o reclamă cu mâncare pentru copii.

Criss și Vlad sărbătoresc cei mai frumoși 8 ani din viața lor!

acum 15 zile

Îi știi de pe vremea când jucau în serialul-fenomen ''Pariu cu viața''. Încă de atunci, de la începuturile carierei lor în actorie, cei doi se iubesc nebunește. Sau mai bine spus, se iubesc ca doi copii.

Alp Navruz nu refuză provocările! Ce a făcut actorul

acum 17 zile

L-ai văzut în diferite roluri în serialele turcești, dar așa nu l-ai mai văzut. Alp Navruz, călare pe un cal, într-un peisaj desprins parcă din filmele cu cowboy.

Atunci, doar un copil inocent...acum, se bucură de faimă în toată lumea! Cine să fie?

acum 17 zile

Este actriță, este frumoasă și are tot ce își dorește. Apogeul carierei l-a atins odată cu rolul din serialul american ‘’Neveste disperate’’. Nu cred că mai încape îndoială că fetița din fotografie este chiar Eva Longoria.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »