MIERCURI, 11 MARTIE 2020

Batuhan Eksi este visul oricărei femei! Ce veste uimitoare le dă fanelor!

Batuhan Eksi   instagram/batuhan eksi

 Unul dintre cei mai sexy actori din Turcia dă cărțile pe față, într-un interviu acordat recent. Batuhan Eksi (29 de ani) are tot ce vrea, dar tânjește după mai mult.

Deși cariera îl ține ocupat, Batuhan își face timp și pentru el. Printre hobby-urile sale se numără lecțiile de franceză, dar și cele de pian:’’Mereu am fost atras de sunetul pianului, așa că am început să iau lecții de pian, dar și lecții de franceză. Asta mă ajută să mă simt bine’’.

Întrebat daca visa în copilărie să devină actor, turcul dă un răspuns neașteptat: ‘’Nu, trebuia să fiu doctor. Eu și colegii mei aveam acest vis, dar în cele din urmă, devii ceea ce te completează cel mai bine’’.

Frumosul actor se bucură nespus de faimă, însă are și anumite nemulțumiri. Nu poate înțelege persoanele care îl judecă fără să îl cunoască.

Deși are un corp perfect, Batuhan nu s-ar vedea în postura de model. El spune că:’’Nu sunt foarte bun în a poza, dar voi încerca să îmbunătățesc acest aspect’’.

Spre bucuria admiratoarelor, actorul turc este singur și fără obligații:’’Locuiesc cu familia. Nu sunt căsătorit și nici nu am iubită’’. Vestea le dă speranțe fanelor, cu siguranță.

Batuhan Eksi nu te place dacă...nu iubești animalele la fel de mult cum o face el! Dragostea pentru animale este una dintre slăbiciunile vedetei, care postează des fotografii alături de adorabilele patrupede pe rețelele de socializare.

Actorul are planuri mari. Vrea să călătorească în cât mai multe locuri de pe mapamond. Dacă o va face singur sau însoțit, rămâne de văzut.

Descoperă-l pe Batuhan Eksi în serialul ’’A doua șansă’’, de luni până vineri, de la 11:30 și în ‚’’Ține-mă de mână’’, în fiecare marți, de la 20:00, doar la Happy Channel.

COMENTARII

Batuhan Ekşi, în rolul lui Tarik Yelkenci în “Ține-mă de mână”

acum 8 ore

Batuhan Ekşi, frumosul actor din serialul turcesc “Ține-mă de mână”, s-a născut la 13 octombrie 1990 în Istanbul, Turcia. Actorul a devenit cunoscut pentru rolul său din serialul ” Sihirli Annem”. Încă din copilărie, acesta și-a dorit foarte...

Güler Ökten, actrița din “Cennet”, la aproape 79 de ani

acum 10 ore

Güler Ökten, actrița din serialul turcesc “Cennet” , s-a născut la 14 noiembrie 1941, în Isparta, Turcia. Ea are o carieră impresionantă, fiind actriță de teatru, film și seriale. Aceasta a devenit cunoscută pentru rolul ei din filmul...

Giovanna Antonelli în “Legături de familie”, rolul care a consacrat-o

acum 1 zile

Giovanna Antonelli, frumoasa actriță braziliană, s-a născut la 18 martie 1976, în Rio de Janeiro. La vârsta de 15 ani, aceasta a debutat în emisiunea pentru copii “Clube da Criança”. În 1994, Giovanna a debutat ca actriță în telenovela...

Can Verel, actorul din serialul turcesc “Jurământul”

acum 1 zile

Can Verel s-a născut la 1 ianuarie 1982 la Istanbul. El este fiul faimosului fotbalist de la Fenerbahce, Engin Verel și al frumoasei Bahar Erdeniz. Can a studiat actoria la Müjdat Gezen Art Center. Acesta a debutat ca actor în 2004 când a primit un rol în serialul...

Ceyda Olguner, frumoasa actriță din “Jurământul”

acum 4 zile

Ceyda Olguner s-a născut în ianuarie 1987, în Ankara, Turcia. Frumoasa actriță a debutat în 2013, în serialul "Sakli Kalan". În 2015, a jucat în serialul "Zeyrek ile Çeyrek". Ceyda a jucat în serialul "Sevda Kusun...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »