Bárbara Mori, în vacanță alături de fiu și iubita acestuia. Cum se înțelege actrița cu tânăra

Publicat pe 05.01.2022 la 12:52 Actualizat pe 06.01.2022 la 14:20

Bárbara Mori și-a petrecut vacanța de iarnă alături de iubit, fiu și iubita acestuia. Actrița a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu nora sa.

Barbara Mori poartă o rochie neagră, fără mâneci și are părul lung, brunet și desprins

Barbara Mori în cadrul Latin Recording Academy's Person of the Year. 9 nov. 2011

Getty Images

După un an cu multe evenimente, Bárbara Mori a plecat în vacanță alături de cele mai dragi persoane. Iubitul, fiul și partenera acestuia au însoțit-o pe vedetă la relaxare. Aceasta a vorbit pentru prima oară despre sentimentele pe care le are pentru nora sa și cum se înțelege cu aceasta.

Sergio Mayer Mori este unul dintre protagoniștii noii serii Rebelde, cel care a lansat discuția despre serialul care a încântat adolescenții din toată lumea în 2004.

Bárbara Mori, în vacanță alături de fiu și soția acestuia

“Inima îmi saltă de bucurie când sunt alături de el. Mulțumesc”, a scris Barbara Mori în dreptul unor serii de fotografii postate în mediul online. Mai mulți fani au remarcat asemănarea între actriță și nora sa, cele două fiind de o frumusețe rară.

Bárbara Mori a menținut o relație frumoasă cu nepoata sa, micuța Mila, fructul iubirii între fiul său și modelul Natália Subtil, cea cu care are o relație cordială. Aceasta postează pe rețelele sociale fotografii cu fetița, indiferent în ce situații se găsesc.

“Foarte recunoscătoare 2021”, a mai lăsat scris Barbara Mori în dreptul unora dintre poze. Deși a jucat în “Rubi” în 2004, actrița a rămas în inimile fanilor pentru totdeauna. Cu 2.4 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, frumoasa vedetă reușește să rămână un icon al telenovelelor mexicane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A mai jucat în “Kites”, “La mujer de mi hermano”, “1 a minute”, “Cantinflas”, însă niciun rol nu a putut egala telenovela care a făcut-o celebră. Deși își iubește copilul și a încercat întotdeauna să îi ofere o greștere bună, actrița spune că nu își mai dorește copii.

“Sunt conștientă de toată greșelile pe care le-am făcut cu fiul meu și dacă astăzi voi fi mamă, aș face lucrurile diferit, dar nu mă mai interesează să fiu mamă.”, a declarat Barbara Mori. Aceasta spune că a reflectat asupra vieții ei din trecut.

Bárbara Mori, o bunică tânără

Barbara Mori recunoaște că a făcut greșeli cu Sergio Mayer Mori, însă pune toate aceste lucruri pe seama tinereții și a problemelor pe care toți copiii le au în adolescență. În telenovela “Tu eres mi problema”, aceasta joacă rolul vieții ei. Este vorba despre o mamă singură, al căruia copil adolescent este rebel.

“M-a impresionat câte scene seamănă cu tot ce am trăit eu în viață, m-am identificat cu dățile în care țipam la fiul meu care era într-o etapă super dificilă. El are 23 de ani acum, dar când avea 14, 15 ani era un rebel fără cauză, a fost foarte dificil.”, a declarat Barbara Mori.

Barbara Mori le-a adresat tuturor mamelor un mesaj: “Cred că este o reflexie a noastră, a tuturor mamelor. Suntem unele mai isterice decât altele, dar unele învață pe drum.”

Sergio Mayer Mori este fructul iubirii dintre Barbara Mori și Sergio Mayer. Aceștia s-au despărțit la scurt timp după nașterea copilului. Tânărul are acum 23 de ani și este tatăl unei fetițe. La fel ca și fiul ei, Barbara Mori a devenit mamă la scurt timp după ce a împlinit 20 de ani.

În articolul

Bárbara Mori, în vacanță alături de fiu și iubita acestuia. Cum se înțelege actrița cu tânăra

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x