Can Yaman, pregătiri pentru noul an. Celebrul actor va reveni pe micile ecrane într-o producție inedită

Publicat pe 31.12.2021 la 11:34 Actualizat pe 31.12.2021 la 12:12

Can Yaman este pregătit să revină în noul an cu producții spectaculoase care îi vor cuceri pe fani. Actorul se antrenează intens și lucrează în continuare la unul dintre cele mai bune roluri ale sale de până acum.

Can Yaman poartă un palton lung maro deschis

Can Yaman în cadrul unei ședințe foto cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 4 dec. 2021

Profimedia Images

Can Yaman, celebrul actor turc, s-a stabilit de ceva timp în Italia, acolo unde și-a început cele mai frumose proiecte ale sale de până acum. Cu toate că și-a schimbat complet traiectoria, fanii îl apreciază în continuare și îl consideră printre cei mai talentați bărbați din această industrie.

Fostul partener al jurnalistei Diletta Leotta, va juca în 2022 rolul lui Sandokan, rol pentru care se pregătește intens. Toți cei care voiau să-l vadă până acum din nou pe micile ecrane nu mai trebuie să aștepte atât de mult.

Can Yaman, pregătiri pentru nou an

Printre lecțiile de italiană pe care le-a primit, dar și rolul pentru care s-a pregătit alături de frumoasa Francesca Chillemi, Can Yaman a învățat de asemenea echitație și introducerea în artele marțiale. În cel mai nou videoclip postat de bărbat în online, se pot vedea toate antrenamentele la care acesta a luat parte în ultima vreme.

Deși se aștepta ca actorul să apară pe micile ecrane anul acesta cu rolul lui Sandokan, iată că filmările au fost amânate pentru 2022. Cu toate acestea, Can Yaman a mers la repetiții și a reușit să-și intre tot mai bine în pielea personajului.

Videoclipul postat de Can Yaman a reușit să strângă peste 3 mii de comentarii și peste 400 de mii de aprecieri din partea fanilor din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cât am așteptat exercițiile tale din Sandokan”, “Așteptăm mai mult”, “Așteptăm”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de vedetă. “Playback 2021”, a scris acesta în dreptul videoclipului. Can Yaman are 9 milioane de fani pe contul personal de Instagram și nu este de mirare că toată lumea așteaptă cu sufletul la gură vești despre noul rol.

Deși obișnuia să fie activ în online, în ultima vreme Can Yaman a lăsat doar câteva mostre ale muncii sale asidue. De asemenea, fanii nu au putut să nu remarce faptul că vedeta lor preferată se antrenează mult mai intens decât până acum.

Can Yaman va reveni pe micile ecrane într-o producție inedită

Nu doar că se antrenează intens, dar bărbatul este pregătit să joace în Sandokan așa cum nu a mai făcut-o până acum. Acesta va avea replicile atât în limba engleză cât și în italiană, asta pentru că producția a avut deja succes în 85 de țări.

Can Yaman pare mai pregătit ca niciodată să demonstreze că poate avea un rol complex, gata să îl scoată din zona de comfort. “Antrenament, echitație, arte marțiale. Mă pregătesc intens. Sunt într-o evoluție extrem de bună. Acum călăresc, mă lupt cu sabia, mă antrenez.”, a declarat actorul acum ceva vreme, conform seriesturkish.com.

Acum ceva timp, pe când se pregătea de lansarea serialului “Violet like the sea”, Can Yaman a postat o fotografie în online care i-a făcut pe fani să creadă că acesta duce dorul țării sale natale. Acesta a fost surprins fumând o narghilea și internauții au intervenit imediat și au remarcat decorul turcesc în țara care l-a primit de curând pe actor.

Can Yaman s-a născut pe 8 noiembrie 1989 în Turcia și este atât actor, cât și model.

În articolul

Can Yaman, pregătiri pentru noul an. Celebrul actor va reveni pe micile ecrane într-o producție inedită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x