MIERCURI, 01 APRILIE 2020

Cine este Emre Kivilcim? Află mai multe despre chipeșul actor din ‘’Elif’’

Emre Kivilcim   instagram/emre kivilcim

 Emre Kivilcim s-a născut pe 2 septembrie 1988, la Istanbul. Are 182 cm înălțime si cântărește aproximativ 78 de kilograme. Are un frate mai mare, Yunus, și o soră mai mică. I-a plăcut de mic să fie în centrul atenției, fiind selectat să fie personaj într-o reclamă cu mâncare pentru copii.

A absolvit în 2012. Profesia lui de bază nu este cea de actor, ci de... inginer chimist. Până să descopere pasiunea pentru actorie, turcul a lucrat în industria farmaceutică și ca specialist în securitate. Nu te-ai fi gândit, nu-i așa?

A urmat apoi un curs de actorie, lucru ce i-a schimbat total perspectiva. Nu trece mult timp și faima îi bate la ușă. Devine un nume cunoscut  în 2014, când primește un rol important în serialul-fenomen ‘’Elif’’. În serial, Emre Kivilcim îl intepretează pe Selim, fratele lui Kenan. El intră în pielea unuia dintre personajele principale, ce duce o viață complicată. Imaginea sa este cea a fratelui protector, de nădejde. Selim, absolvent al facultății de economie, este căsătorit cu Zeynep, al cărei statut este inferior.

Performanța sa a fost extrem de apreciată, dovadă că actorul a făcut alegerea potrivită. Talentul său i-a pus Turcia la picioare și se numără printre cei mai sexy actori ai momentului. Emre Kivilcim, cel care a impresionat întreaga suflare feminină cu trupul său atletic și zâmbetul perfect, a atras atenția tuturor producătorilor de filme. Cariera sa și-a urmat cursul cu alte proiecte de succes.

Pe Emre Kivilcim îl puteți urmări de luni până vineri, de la 12:30, în serialul care a cucerit mapamondul, ‘’Elif’’, la Happy Channel.

COMENTARII

A crescut, dar are același ‘’chip de înger’’! Iată transformarea Danielei Aedo!

acum 61 zile

O știi din serialul mexican ’’Îngerașul’’. Te-a cucerit cu inocența și drăgălășenia ei. Pe atunci era doar o copilă, cu un imens talent. Între timp, a devenit o frumoasă domnișoară, dar a rămas la fel de talentată.

Criss și Vlad sărbătoresc cei mai frumoși 8 ani din viața lor!

acum 74 zile

Îi știi de pe vremea când jucau în serialul-fenomen ''Pariu cu viața''. Încă de atunci, de la începuturile carierei lor în actorie, cei doi se iubesc nebunește. Sau mai bine spus, se iubesc ca doi copii.

Alp Navruz nu refuză provocările! Ce a făcut actorul

acum 76 zile

L-ai văzut în diferite roluri în serialele turcești, dar așa nu l-ai mai văzut. Alp Navruz, călare pe un cal, într-un peisaj desprins parcă din filmele cu cowboy.

Atunci, doar un copil inocent...acum, se bucură de faimă în toată lumea! Cine să fie?

acum 77 zile

Este actriță, este frumoasă și are tot ce își dorește. Apogeul carierei l-a atins odată cu rolul din serialul american ‘’Neveste disperate’’. Nu cred că mai încape îndoială că fetița din fotografie este chiar Eva Longoria.

Demet Özdemir face o declarație de dragoste! Pe cine iubește frumoasa actriță

acum 77 zile

Demet Özdemir (Sanem, în ‘’Vis de iubire’’) își declară dragostea față de cea mai importantă persoană din viața ei. Într-o postare pe contul său de Instagram, actrița îi adresează mamei sale cele mai frumoase cuvinte.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »