Cine este Yeşim Gül Akşar din serialul “Jocurile iubirii”. Detalii despre vedeta din Turcia

Publicat pe 01.02.2024 la 21:00 Actualizat pe 01.02.2024 la 18:38

Cine este Yeşim Gül Akşar din serialul “Jocurile iubirii”. Detalii despre vedeta din Turcia și multe alte povești în plus.

Yeşim Gül Akşar poartă părul prins și are o geacă închisă la culoare

Yeşim Gül Akşar din serialul “Jocurile iubirii”

Happy Channel

Yeşim Gül Akşar face parte din distribuția serialului “Jocurile iubirii” și se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia.

Cine este Yeşim Gül Akşar din serialul “Jocurile iubirii”. Totul despre vedetă

A devenit un nume cunoscut atât în țara sa natală cât și pretutindeni, asta după ce s-au aflat mai multe detalii din viața sa personală. A jucat de-a lungul timpului încă din 2005 în “Odunc Hayat”, “Dun Gece Bir Ruya Gordum”, “Ruyalarda Bulusuruz” și altele. S-a născut pe 27 mai 1996 în Ankara și este absolventă a Hacettepe Sate Conservatory, departamentul de teatu. Yeşim Gül Akşar își continuă cariera de actriță și reușește să joace de fiecare roluri care să-i aducă un plus de valoare. De asemenea, vedeta nu uită nici de filmele în care își “împrumută” deseori vocea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre piesele de teatru în care a jucat se numără și “dear hayat/ lena” în 2014 și “Insiders/woman”. Între 2009 și 2010 a jucat timp de 71 de episoade în Omre Bedel și 30 de episoade în Dila Hanim. Are peste 50 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezente a postat peste o mie de fotografii, cele mai multe din viața personală. Vacanțe, oameni dragi și tot ceea ce vedeta ține să împărtășească cu internauți din toată lumea, sunt momente distribuite chiar de ea.

De asemenea, este recunoscută pentru rolul din Ariza, serial difuzat între 2020 și 2021. Aceasta a fost Rukiye Altay, o văduvă, mama a patru copii născuți în Düzce. Reușește să se impună prin prestanță și putere. Absolventă a unei școli vocaționale, gata să facă tot ce-i stă în putință pentru a-și schimba viața.

Tot ce vrei să știi despre Yeşim Gül Akşar din “Jocurile iubirii”

În viața personală, Yeşim Gül Akşar a trecut prin momente teribile după ce partenerul său s-a sinucis. Actrița în vârstă de 53 de ani avea o relație cu Serdar Peçen în vârstă de 28 de ani. Cei doi au avut probleme de-a lungul timpului și vedeta s-a despărțit de acesta. Se pare că din cauza problemelor, acesta și-a luat viața. Mesajul familiei tânărului actor a reușit să îi impresioneze pe fani.

“Fratele meu era surd. Juca în seriale TV. Relația cu Yesim Gul a fost bună pentru el. Și-a asumat-o întotdeauna.”, a declarat fratele acestuia. În 2021, Yeşim Gül Akşar a lăsat un mesaj emoționant tatălui său care a încetat din viață.

“20 decembrie, nu am putut să-ți trimit trandafirii ăștia astăzi. Nu am putut să-ți spun urarea de ziua de naștere. Sunt bucuroasă că ești tatăl meu. Sunt mândră de tine. Da, cu tine sunt mândră. Sunt bucuroasă că sunt fiica unui astfel de tată. Ai fost mereu primul care m-a încurajat, care m-a ajutat, m-ai învățat să nu renunț. Dragul meu tată, în brațele tale sunt mai liniștită. Ai fost mereu ca un copac puternic pe care nimeni nu-l putea clinti. În fiecare zi mi-e dor tot mai mult de tine. Ești unica mea dragoste, la mulți ani.”, a scris actrița pe pagina sa personală.

În articolul

Cine este Yeşim Gül Akşar din serialul “Jocurile iubirii”. Detalii despre vedeta din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x