CulTour 2021: Alecsandru Dunaev, în rolul de reporter la CulTour. Cum s-a descurcat și ce întrebări i-a adresat lui Vlad Gherman

Publicat pe 13.05.2021 la 17:46 Actualizat pe 13.05.2021 la 18:17

Protagonistul serialului Adela, Alecsandru Dunaev, îl ia la întrebări pe Vlad Gherman! Cum s-a descurcat Alecsandru în rolul de reporter, dar și cum a răspuns Vlad procovării CulTour putem urmări în videoclipul de mai jos.

Alecsandru Dunaev

Actorul Alecsandru Dunaev se bucură de celebritatea pe care a obținut-o prin prisma rolului pe care îl joacă în serialul „Adela” de pe Antena 1. Chipeșul actor a avut parte de o experineță inedită, a intrat în pielea unui adevărat reporter CulTour.

Primele întrebări pe care i le-a adresat lui Vlad au fost legate de vacanță, însă i-a propus și un joc de imaginație foarte interesant.

Alecsandru Dunaev s-a născut pe 24 septembrie 1991, este lipovean și a absolvit Facultatea de Teatru, specializarea actorie. A jucat în mai multe piese de teatru, însă rolul său din producția de pe Antena 1 a fost cea care i-a îmbogățit notorietatea.

Actorul din „Adela” a avut o perioadă în care purta părul lung și mustață. Cu siguranță puțini fani l-ar recunoaște în imaginile în care apare cu părul până la umeri.

Alecsandru Dunaev este Mihai din serialul „Adela”. Cum a obținut rolul în celebra distribuție Antena 1

Actorul de 29 de ani joacă rolul lui Mihai în serialul Adela și consider că are câteva lucruri în comun cu perspnajul:

„Preselecțiile s-au întins pe o perioadă mai lungă. Eu, personal, am avut la dispoziție mai multe zile în care să demonstrez tot ce pot și să sper că voi fi potrivit pentru rol. Când am aflat rezultatul castingului, nu mi-a venit să cred și chiar mi-a luat ceva timp până să mă conving că într-adevăr se întâmplă. Cred că eu și Mihai avem câteva lucruri în comun. Curiozitatea dusă la extrem ne e comună, setea de adevăr, o oarecare încăpățânare pe alocuri. L-am înțeles foarte bine pe Mihai de la început și nu au prea existat momente în care să mă îndoiesc de deciziile lui”, a declarant Alecsandru Dunaev într-un interviu pentru Click.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au o extra surpriză pentru fanii serialului Adela. Cei doi prezintă "Adela - Tot ce nu se vede", o producție exclusivă pentru a1.ro și Happy Channel. Cei doi sunt în misiune pe platouri și vă arată ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Serialul "Adela", difuzat pe Antena 1 în fiecare joi, de la 20:30.

În articolul

CulTour 2021: Alecsandru Dunaev, în rolul de reporter la CulTour. Cum s-a descurcat și ce întrebări i-a adresat lui Vlad Gherman

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x